reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Pielęgnacja i zdrowie naszych maluchów

Tomaszowa - i to dobra opcja jest, tak mam zamiar robić, a może Twój syn nie jest aż takim wrażliwcem i go ta wilgoć nie martwi? W końcu spora część społeczeństwa na Dadzie się chowa.

reklama
Mój mały Dady ma na dupci całą dobę i nie ma żadnych problemów. Czasem tylko troszkę koło samego odbytu czerwone jak nie zorientuje się, że ma kupala i dłużej z nim siedzi, wtedy kremik i wraca do normy. Ale i nocki i dłuższe wyjścia bez problemu.

No właśnie, mój też nie narzekał jak miał 2-ki, ale cale 3-ki to były Pampki Active Baby, i jak wrócilismy do Dady to zaprotestował obszernymi odparzeniami - Sudocrem w 2 dni zrobił porządek, no i teraz lekko nieufnie do Dady podchodzę, choć raczej nie odrzuce całkowicie - CCC (cena czyni cuda)

Moja niemal od początku na dadzie, na zmianę z wielorazówkami (mało ich mamy wiec więcej na dadzie) i nie narzeka.

andav - a w Polsce w aldim te pieluchy będą? Bo ja chyba się uzalezniłam i chcę wszystkich spróbować;)))

Mam juz aliczone Dady, pampersy, Huggisy, Bella happy, te z Rosmana i Gaga z Tesco - to dopiero porazka;)) Biedny mój synek, królik eksperymentalny:)

Flaurka a masz gdzies w poblizu aldi? bo na pn PL nie ma aldi ale na pd sa- wiec sprawdz- az jestem ciekawa twojej opini ;)

Co do Gagi z Tesco - zgadzam się, kompletna porażka... w szpitalu przesikiwał je non stop (a mnie się obrywało, że nie tak je zapinam :confused2:). Teraz jesteśmy na Pampersach i chyba już ich nie zmienię. Na wielorazówki planujemy przejść, jak będziemy Krzysia oduczać pieluszek.

A jakich chusteczek używacie? Ja początkowo używałam Dade, ale jakaś taka ślimata mi się wydawała... potem testowaliśmy Gagę (porażka), pampers - te były super, Nivea (mieliśmy je w szpitalu i mam paczkę na teraz, bo kupiłam w plastikowym, wygodnym pudełku) i Huggies (są ok.)

reklama
Do góry