Flaurka
Fanka BB :)
Tomaszowa - i to dobra opcja jest, tak mam zamiar robić, a może Twój syn nie jest aż takim wrażliwcem i go ta wilgoć nie martwi? W końcu spora część społeczeństwa na Dadzie się chowa.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
andav - a w Polsce w aldim te pieluchy będą? Bo ja chyba się uzalezniłam i chcę wszystkich spróbować))
Mam juz aliczone Dady, pampersy, Huggisy, Bella happy, te z Rosmana i Gaga z Tesco - to dopiero porazka) Biedny mój synek, królik eksperymentalny
![]()
). Teraz jesteśmy na Pampersach i chyba już ich nie zmienię. Na wielorazówki planujemy przejść, jak będziemy Krzysia oduczać pieluszek.
dady w dzien oprocz dluzszych spacerów i nocy