Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

) to sie poddalam 

A jakiej pieluchy na noc używasz?Temat o zasypianiu, ale i budzenie sie zalapie. Juz napisalam fb, ale tu przekleje
Ratunku!
Jedyna nadzieja, ze skrzydelka na raczki zadziala w dzien i troche odespie. Tyle dobrze, ze pielucha zdala egzamin i cala noc przetrzymala, bo ostatnio po nocnych przewijaniach czesto byly ubranka przesikiwane, bo na przewijaku tez tak wierzga, ze zanim pieluche zapne, to on sie z niej nieco zsuwa.
:-):-)
Biedronka francuskaJa się Wikasik zastanawiam ile ja musiałabym zrobić kilometrów by do polskiego sklepu iść - tu wszytstko zagraniczne - nawet Biedronka jest francuska
A ja sie Wam pochwalę, na jaki wspaniały pomysł wczoraj wpadłam - otóż położylismy małego spać o 19, bo mi go szkoda było, że zmęczony - ominął popopłudniową drzemkę przez spacer, a od jakiegos czasu w wózku prawie nie śpi, za dużo sie dzieje. No to poszedł spać wczesniej, mieliśmy fajny wieczór z Leszkiem, aż nieswojo sie czułam, że tyyyyyle czasu jest. No i nad ranem sie zemściło - 5 godzina a dziecko wyspaneNormalnie o 5 jest karmienie nocne nr 2 a teraz on to uznał za śniadanie;P Zasnął dopiero o 6.30, a mnie o 7 obudził Leszek, który postanowił iść do pracy.
Nigdy więcej!
Zastanawiam sie czy to, że on teraz spi to dosypianie nocki, czy już leci z pierwszą drzemką dzienną - jak tak to biedna ja. Na dworze całe 8 stopni - a on jak sie z pierwszej drzemki budzi to na spacer idziemyPP

Biedronka francuska
Ja sąsiaduję z polskim sklepem ,więc luzik...