reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Pielęgnacja i zdrowie naszych maluchów

Ja czytałam taka samą teorie, jak mówi She, ze mm na już wystarczająco dużo witamin i nie należy podawać, także lepiej skonsultować z lekarzem;-)

reklama
Ja też słyszałam,że przy mm już nie trzeba dawać witamin bo w składzie mm jest ich wystarczająco. Z córcią tak robiłam,dokąd była na cycu dawałam wit D jak przeszłyśmy na mm to przestałam dawać witaminki.
Teraz też tak zamierzam zrobić.

Dziewczyny które pieluch Dada używają, są Dady rozmiar 1? Czy 2 używacie? Bo ja póki co jeszcze zapasy Pampers Newborn zużywam, ale się kończą powoli. I nie wiem jak to z tymi rozmiarami... Babydream widziałam rozmiar 2, niby od 3kg, ale jakieś wielkie mi się wydają...

Ja uzywam Dada 2 , 1 nie widzialam wiec pewnie nie ma, zreszta na opakowaniu maja rozmiarowke od 2 rozpisana:tak:

Oki, dzięki. W takim razie zobaczymy te 2 Dady, czy to faktycznie takie fajne ;-) Mam nadzieję, że się sprawdzą i mały nie będzie na nie źle reagował, bo cenę mają dużo przyjaźniejszą od Pampersa :-)

moj mały jest na mleku mody. i w skladzie sa witaminy d i k wiec chyba narazie nie bede podawala dodatkowo, wyczytalam ze jak jest dziecko na mleku mod to ze nie trzeba

Nie wiem czy któraś też ma problem z łuszczenim skóry .Amelka była ciut przenoszona i mimo ,że 2 razy dziennie ją oliwkuję skóra się łuszczy co dawać?:eek:

reklama
azula miałam ten sam problem, nam pomógł Cetaphil MD. Małemu przestała schodzić skóra z rączek i nóżek, jeszcze tylko stópki mu smaruję.

Do góry