reklama
kwiatuszek.pregnet
Luty 2008 i Kwiecień2010
leczenie nie jest takie straszne wypiła jednorazowo jakaś zawiesinę która sprawia ze spożywana przez człowieka glukoza nie wchłania się tak, żeby robak ja zjadł no i on ginie z braku glukozy, teraz czekamy i po 3 tygodniach jeszcze raz to samo a potem badanie kontrolne. Złapać to można z wody lub gdy się zje źle umyte warzywa nawozone nieskompostowanymi fekaliami, jak ktoś ma na działce kibelek, no i piaskownica niekryta to zlo wszelakie. My i TYmek tego nie mielismy.gosia23s:8529811 pisze:Kwiatek straszne to. Skąd to się wzięło? i jak z leczeniem? po antybiotyku przechodzi? nie zazdroszczę...
magda1978
Fanka BB :)
Kwiatek

Biedna Hanulka
Najważniejsze że zdiagnozowane i leczone
Z piaskownicy najprędzej można różne świństwa złapać, Ola w wieku Zosi właśnie z piachu zapalenia jamy ustnej dostała, temp 40 st, cała buzia w krostach, ani jeść ani pić.

Biedna Hanulka
Najważniejsze że zdiagnozowane i leczone
Z piaskownicy najprędzej można różne świństwa złapać, Ola w wieku Zosi właśnie z piachu zapalenia jamy ustnej dostała, temp 40 st, cała buzia w krostach, ani jeść ani pić.
zielona maupa
Na skrzydłach melancholii
zielona maupa
Na skrzydłach melancholii
No ale co, tak nagle by sie pojawilo? Chociaz z drugiej strony po powrocie z Cancun tez miala wysypke, ale nie tak mocna.
Zielona mi uczulenie na slonce wyszlo w tym roku, po 25latach...
Ola ma czasem podobne krostki na wewnętrznej stronie lokcia, z tym ze drobniejsze i bledsze... miala to juz zima i to w sumie pojawia sie i znika, podobno tam jej sie bardziej wysusza skora... nie wiem jaka moze byc jeszcze przyczyna takiej wysypki
Ola ma czasem podobne krostki na wewnętrznej stronie lokcia, z tym ze drobniejsze i bledsze... miala to juz zima i to w sumie pojawia sie i znika, podobno tam jej sie bardziej wysusza skora... nie wiem jaka moze byc jeszcze przyczyna takiej wysypki
reklama