Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
wow Beata niezły czas hehhe,ale moj tez wiecej sie namęczył przy piciu i mniej mi zjadał,a teraz myk myk on najedzony i zadowolony i mama tez!
Mam pytanie
W czym myjecie butelki dziećkowe
Bo narazie nic nie uzywałam ale mam wrazenie jak by zawsze byly brudne te butelki po samej wodzie.
dostalam od znajomych cala serie kosmatykow gohnson's baby soothing naturals ....
i wiecie co
do tej pory do kapania malego uzywalam penaten good night bath i czasem krem penathen albo oliwka i skora malego byla super
ale plyn sie skonczyl wiec zaczelam gohnsona i krem na dobranoc gohnsona ... i nie wiem czy to od plynu czy od kremu skora malego zaczela byc sucha .... nie to zeby jakos strasznie ale byla przesuszona .... a na plynie pisze ' uzupelni poziom nawilzenia suchej skory'
odstawilam obydwa produkty wrocilam do penaten i jest znowu super
ciekawe ..... to w sumie jest ten sam producent ale moje dziecko chyba nie lubi gohson's baby
i gdzies czytalam ze ta seria najbardziej uczula .....
wiec chyba bedzie to pyn do kapieli dla mnie
Witajcie
Mam pytanie do Was mój maluszek od samego rana dzisiaj pokasłuje ale nic innego nie ma czyli gorączka lub jakies inne objawy ( a nie sądze że tyle razy z rzędu było np. od zachłysnięcia) czy mozna kaszelkowi jakos zaradzić???coś podać maluszkowi????
POZDRAWIAM
KARINA

No to Elbra bierz sie do robotyDziś jest u mojej mamy cały dzień bo ja musze pisać prace mgr a mam okrutnego lenia![]()
;-);-);-)

Tak ponoc Johnson najbardziej uczula ...o ironio najwiekszy producent kosmetykow dla dzieci![]()
no i tym sposobem ja tez sie dorobilam kosmetykow dla siebie 
i kuferek mam na kosmetyki