Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Nie boicie się tego stosować
Konsekwencją może być zaburzenie termoregulacji?? U maleństw przecież jeszcze jest słabo rozwinięta.
), użyłabym je tylko w razie konieczności, gdyby Mały miał AZS. Stawiam na naturalne środki, czyli hipp, a w razie problemów krochmal albo rumianek;-).
ale to ja kapalam jak miala odparzenie miedzy posladkami od kleksikow.niestety u mnie balneum i oilatum nie dały rady. krochmal jest wieczorem ale rano juz trzeba dalej działać. Po emolium widze poprawe dlatego poleciłam. Mówiąc szczerze gdybym ni emusiała to wogóle bym dziecka niczym nie smarowała ale Ala to miała skore jak po AZS.Widzę, że ciekła parafina na topieNie boicie się tego stosować
Konsekwencją może być zaburzenie termoregulacji?? U maleństw przecież jeszcze jest słabo rozwinięta.
Ja oczywiście jestem przeciwniczką emolientów (na marginesie - emolium jest najgorszym wyborem, więc jeśli musicie już używać emolientów wybierzcie balneum albo oilatum - przynajmniej mają mniej parabenów), użyłabym je tylko w razie konieczności, gdyby Mały miał AZS. Stawiam na naturalne środki, czyli hipp, a w razie problemów krochmal albo rumianek;-).
Spróbuj z olejuszką zamiast oliwki - powinna być poprawa:-)Dziewczyny a jak zliwkidowac sucha skore na glowie? wyczesac tego nie idzie, bo ona sie luszczy tak dziwnie. Myslalam zeby jak ciemieniuche potraktowac oliwka przed kapiela. a moze w ogole przez kilka dni oliwka?
U nas potowki z buzi zeszly jak pare razy dziennie przemywałam rumiankiem. Na brzuszku zasypuje maka ziemniaczana, kapie w krochamu, myje mydelkiam baby dream ale sie zastanawaiam nad plynem z tej serii. i potem ta msama oliwka i juz.Czasem zamiast oliwki cale cialko zasypuje maka ziemniaczana.Od paru dni mamy też problem z suchą skórą na głowie. :-( A do tego potówki na czole i za uszami.