Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
I nie mam tu na myśli tylko przecierania pleśniawek moczem, ale też pakowanie dziecku w tyłek różnych rzeczy przy różnych okazjach (gorączka, zaparcie, bąki...).
nic nie robie nie wiem czy dobrze ale nie sie nie dzieje
Franol na szczęście nie choruje (odpukać), bo miałabym niezły dylemat, pamiętając swoje przeżycia. Ale termometru super-nowoczesnego do ucha czy czoła nie mam i dwa razy mierzyłam mu temp. w pupie termometrem z miękką końcówką. Chyba nawet tego nie zauważył, bo ani się nie zmarszczył. Można to też zrobić delikatnie, nie trzeba od razu połowy termometru do tyłka wkładać![]()
Candy źle sie zrozumiałyśmy niunia moja plesniawki nie - ma myslałam ze mowisz o takiej codziennej pielegnacji
bez przesady! nikt tego nie robi dla zabawy, tylko aby pomóc.Tylko nie moczem! Miej litość... Ja to nie mogę zrozumieć jak można z taką łatwością robić dziecku rzeczy, których sobie by się nie zrobiło za żadne skarby. I nie mam tu na myśli tylko przecierania pleśniawek moczem, ale też pakowanie dziecku w tyłek różnych rzeczy przy różnych okazjach (gorączka, zaparcie, bąki...).
u nas to samo:-) też się posunęłam do termometru w pupce i mały chyba nawet nie zauważyłMoja niunia miała zaparcia, i moja babcia poradziła mi termometr, a ze babcia 30lat pracowała w centrum zdrowia dziecka to się nie kłóciłam.
Wsadziłam malutkiej ze 2 razy, a ona zupełnie nicleżała rozluźniona, gaworzyła sobie itp. jakby się nic nie działo zupełnie.
efektu żadnego tez nie dało

u nas to samo:-) też się posunęłam do termometru w pupce i mały chyba nawet nie zauważyłefektu żadnego tez nie dało
i dlatego właśnie podaję synkowi czopki -jeśli przez 4 dni kupki nie robi - to co mam zrobić???? dziś akurat 2 dzień bez i mam nadzieję, że zrobi:-( już dawno na nic nie czekałam z takim napięciem jak na te kupki, hehehe![]()