reklama

Pielęgnacja maluszków

reklama
Ja mojej to zawsze po kapieli,bez zadnej pomocy typu tv...wystarczy ,ze jej spiewam ''byla sobie zabka mala...'' albo dam jej cos z polki w lazience,jakis krem np. ;-) ale duzo zalezy od tego jaki ma humor,bo jak juz jest bardzo zmeczona to ma gdzies moje spiewanie i wtedy troche krzyczy :-(

Ja paznokietki u stóp obcinam kiedy Adrianek siedzi w krzesełku do karmienia i pije (oglądając oczywiście Eska Tv ;-)).

karincia, no proszę, nasze dzieci takie same gusta mają hihi :) Tomek uwieeelbia! Skubany ma swoje najulubieńsze :-p teledyski, i jak tylko słyszy, że się zaczyna, rzuca wszystko i biegiem do pokoju:-D na jakieś 3 min jest hipnoza :-p, i potem z powrotem do swoich gratów hihi :)

Dzięki dziewczyny za odp.
Piwonia, fajnie, że Ala tak grzecznie współpracuje :-)
Mewa, Maggie, podziwiam, że dajecie radę na siłę dobrać się do pazurków... ja po kilku próbach powiedziałam pass, bo więcej szkody by z tego było, niż pozytku ehhh..

u rąk nie mamy problemów co tydzien obcinamy, a u nóg to juz gorzej wolno jej rosną i odcinamy raz na 3-4tygodnie i wtedy pomaga nam wtedy spiewanie pieśni hihihihi np. OTO JEST DZIEN albo Ogórek albo kolędy hihih

Ja paznokietki u nóżek obcinam w trakcie ogladania piosenek na yt inaczej się nie da:) bo ma łaskotki i go to łaskocze i się smieje i zabiera nogi!
ehhh....u nas z obcinaniem pazurów TRAGEDIA!!! obcinam maksymalnie 3 za jedym razem... na spiąco nie da rady bo sie wybudza jak tylko jej stopy dotknę :-( tak jak jeden z narzeczonych ma łaskotki ;-)
nie usiedzi przy zadnych bajkach - przy piosenkach zaraz tanczy a to nie pomaga przy obcinaniu paznokci :-/
no i głowny problem - to ona chce byc operatorem urzadzenia ciachającego na co matka sie stanowczo nie zgadza i jest afera na pol Opola :-(

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry