reklama

Pielegnacja naszych kruszynek

Ja zwijam pieluche i mu dokładam do czoła a B mu główkę wtedy spłukuje.

Małego myje w płynie do kąpieli z nivea (sensitive) no i na dworek tej kremik tej firmy.

reklama
czy któraś z was używa ronda do mycia głowy ?? znalazłam coś takiego ale nie wiem czy kupować Rondo kąpielowe_bezstresowe mycie głowy!_OKAZJA! (1287152381) - Aukcje internetowe Allegro
Kuba nie chce mi odchylać głowy do tyłu a jak mu cieknie woda po buzi to się złości , no i się nad tym zastanawiam

My mamy takie rondo, kupiłam ale nie wiem po co bo Oli nie ma żadnyhc problemów z myciem głowki, najpierw mocze w wodzie przechylając go do tyłu, potem myk na siedząco, myję szamponem i myk na leżąco opieram o moją rękę i spłukuję najpierw gąbką, potem prysznicem, potem na siedząco prysznicem też, czasami poleci na buzię i oczka ale jemu to nie przeszkadza.
Rondo kąpielowe założone zaraz zostaje zdjęte!!!!! Ale myslę ze się przyda później ;D

O a mi by się przydało rondo, ale młoda zaraz pewnie by je zdjęła. Nie ma szans na płukanie główki na leżąco, na siedząco też nie, od razu wstaje. ogólnie kiepska sprawa :/

U nas tak jak u Uli, problem nie istnieje....siup go na plecy...gabką zmocze, na siedzaco szamponem umyje włosy i na lezaco spłucze z najwiekszej piany a potem na siedzacoo....jak mu leci wodac to mruga oczami i siedzi sztywno az mu reka nie przetre....i tyle.

wyjątkowa próbowałam z pieluchą ale jak ją tylko przykładam to krzyczy i odpycha ręką , głowy odchylać nie chce , a położenie go na plecach graniczy z cudem
Ula u mnie prysznic jest fajny do zabawy pod warunkiem że woda z niego nie leci ,inaczej jest krzyk , nie wiem czemu się taki strachliwy zrobił

Patryk tez nasz ucieka jak widzi prysznic i najgorsze jak woda leci. Dlatego nalewamy wody do kufla w kuchni i B mu leje na główkę

reklama
wczoraj wpadłam na genialny pomysł i jak chce mu spłukać głowe to się trochę podnosze i mówie do niego żeby na mnie patrzył dzięki temu sam odchyla trochę głowę i wtedy mu spłukuje :))

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry