Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
zakręcone te pierwsze tygodnie. Jeszcze trochę i się "nauczy"ja przewijam po karmieniu, bo u nas zawsze idzie kupa podczas jedzenia albo zaraz po. A w dodatku Michas jak już sobie zrobi miejsce w brzuszku to zaraz jest głodny, wiec czasami jest tak, ze zrobi zaraz po kupkę ja go przewinę a on znowu chce jeśćzakręcone te pierwsze tygodnie. Jeszcze trochę i się "nauczy"
Dziewczyny, powiedzcie czy swoje maleństwa najpierw przewijacie a potem karmicie czy na odwrót. Koleżanka mi mówiła, że ona najpierw przwija aby z pełnym brzuszkiem tego nie robić jednak jak czytam to właśnie po karmieniu dzieci robia kupke więc po co przewijać przed...

Całe szczęście "Bobas" daje rade kupkom bez problemu![]()
nie, niestety tylko proszek. Za to chyba najtańszy ze wszystkich. I nprawdę super dopiera wszytsko, nawet stare plamy. Nawet jagody.a Bobas występuje w postaci plynu?
Dziewczyny, powiedzcie czy swoje maleństwa najpierw przewijacie a potem karmicie czy na odwrót. Koleżanka mi mówiła, że ona najpierw przwija aby z pełnym brzuszkiem tego nie robić jednak jak czytam to właśnie po karmieniu dzieci robia kupke więc po co przewijać przed...
a Bobas występuje w postaci plynu?
.