Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
luandzia Ty chyba wczesniej pisałaś że dla swojej Malutkiej używałaś balsamu z Musteli zamiast oliwki...o ile dobrze pamiętam ;-) mi koleżanka z innego wątku na BB doradziła Mustela Hydra Bebe mleczko i też mam zamiar używać :-) miałaś może z nim do czynienia?
tak i jestem z niego bardzo zadowolona tak jak kiedyś pisałam u nas odpadaja wszelkie oliwki bo zatykają pory i małej robią się takie wielkie ropne wypryski
mleczko jest niestety bardzo drogie ale też dośc wydajne mi starczało chyba na ok 3 miesiące w tej chwili na dłużej bo już tak często Zuzi nie smaruje bo jest już duża i nie ma takiej potrzeby bo nie ma suchej skóry
a oprocz tej musteli co jeszcze uzywasz??Bo to jest balsam do cialka tak..a co do mycia dziecka,jaki krem do buzi wszystko mialas z musteli??i dolaczam sie do pytania gdzie to najtaniej kupic bo jednak sam balsam ponad 50zl kosztuje
i właściwie tyle też słyszałam że u dzieci alergicznych częściej wystepuje cieminiucha i to nie tylko u tych malutkich oliwka u Zuzi jeżeli pomagała to tylko na chwilę i to dzxxxxxxxtwo niestety powracało a sporo się tą oliwką czy olejuszkiem nasmarowałam dopiero po tym szamponie jak ręką odjął i niech już tak zostanieNa ciemieniuche stosowalam(i stosuje) oliwke. Pol godziny przed myciem, potem wyczesywanie. Moj synek do tej pory ma z nia problem. Czesto wystepuje u dzieci alergicznych. Moj to wrazliwiec. Jak mial ok 1-2miesiecy to dostal takich lusek tlustych zoltych nie tylko glowie, ale rowniez baaaaardzo duuuzo za uszami i w pachwinach. Reakcja na zwykle mleko modyfikowane(byl dokarmiany) i musial miec hipoalergiczne.
Co do plesniawek nie mam zielonego pojecia co moze pomoc. Chyba tylko wizyta u lekarza. Odpukac-nigdy tego nie mial! I oby drugi synek tez przez to nie cierpial!
aftin jest bez recepty daje się też cebion (witaminę C) żeby zakwasić jamę ustną