reklama
monika nasz lekarz diagnozuje alrgie w ten sposob ze kazal mi przejsc na diete na kilka tygodni a potem znowu jesc nabial
wiec jem ten nabial i znowu jest gorzej - wysypka na buzi, ulewanie i zielone kupy ze sluzem... w poniedzialek sie umawiam na wizyte, znowu przechodze na diete i moze w koncu stwierdza ta nietolerancje. Moze tez tak zrob i powiedz jaka jest rownica kiedy jestes na diecie? U nas wlasnie na buzi jest bardzo sucha skora, za uszkami jej nawet zaczela pekac, posmarowalam kilka razy kremem E45 i jest lepiej.

monika~
Fanka BB :)
cytryna - wlasnie tak robie, jestem na takiej diecie jakby dziecko mialo skaze bialkowa (moze ma, kto wie..) dosc restrykcyjna, ale czlowiek do wsztskiego sie przyzwyczai:-) tylko,ze to wlasnie min 2 tyg. W sumie to jedyna metoda diagnozowania alergii, nieciekawei ,ze dziecko to taki krolik doswiadczalnych - z jedzeniem, pielegnacja..
no wlasnie za uszkami zaczelo pekac chyba, bo ciagle jest sklejone jaka mazia, myje-osuszam-nakladam bephanten, w sumie to ma to tylko za jednym nasilone
Mysle ,ze zaden krem nie pomoze jesli to nasilone przez alergie, ale krfem zlagodzi. Przeczytalam ,ze ciemieniuszka nasila sie wlasnie przy nietolerancji mleka, a moj ma nawet na powiekach
no wlasnie za uszkami zaczelo pekac chyba, bo ciagle jest sklejone jaka mazia, myje-osuszam-nakladam bephanten, w sumie to ma to tylko za jednym nasilone
Mysle ,ze zaden krem nie pomoze jesli to nasilone przez alergie, ale krfem zlagodzi. Przeczytalam ,ze ciemieniuszka nasila sie wlasnie przy nietolerancji mleka, a moj ma nawet na powiekach

reklama
elifit
Moderatorka
moja od dwóch dni drapie włosy(tzn.sama sie za nie ciąga)jak ssie pierś...przezabawnie to wygląda....
mój tak robi żeby się ululać