reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Pielęgnacja naszych maleństw

reklama
no problem,odrobinke smarujesz i jest rewelka!!!!!!!!!!!!!
ja tez nie wiem czy w pl to jest bo ja mam od mamy z usa:)

chyba jest tylko w us, bo w finlandii tylko jedna firma sprowadza a,le akurat ten krem nie jest w ofercie , a poza tym to amerykanskie strony mi sie otworzyly. Szkoda ,ze to potrwa zanim przyjdzie..

monika nasz lekarz diagnozuje alrgie w ten sposob ze kazal mi przejsc na diete na kilka tygodni a potem znowu jesc nabial :dry: wiec jem ten nabial i znowu jest gorzej - wysypka na buzi, ulewanie i zielone kupy ze sluzem... w poniedzialek sie umawiam na wizyte, znowu przechodze na diete i moze w koncu stwierdza ta nietolerancje. Moze tez tak zrob i powiedz jaka jest rownica kiedy jestes na diecie? U nas wlasnie na buzi jest bardzo sucha skora, za uszkami jej nawet zaczela pekac, posmarowalam kilka razy kremem E45 i jest lepiej.

cytryna - wlasnie tak robie, jestem na takiej diecie jakby dziecko mialo skaze bialkowa (moze ma, kto wie..) dosc restrykcyjna, ale czlowiek do wsztskiego sie przyzwyczai:-) tylko,ze to wlasnie min 2 tyg. W sumie to jedyna metoda diagnozowania alergii, nieciekawei ,ze dziecko to taki krolik doswiadczalnych - z jedzeniem, pielegnacja..

no wlasnie za uszkami zaczelo pekac chyba, bo ciagle jest sklejone jaka mazia, myje-osuszam-nakladam bephanten, w sumie to ma to tylko za jednym nasilone

Mysle ,ze zaden krem nie pomoze jesli to nasilone przez alergie, ale krfem zlagodzi. Przeczytalam ,ze ciemieniuszka nasila sie wlasnie przy nietolerancji mleka, a moj ma nawet na powiekach:no:

monika,moja nawet w uszkach miała trądzik,na powiekach,caluska buziuchnę zsypaną...ja jem nabiał normalnie.jak cos jej wyskoczy to smaruje tym kremem i przechodzi....blednie po godzinie dosłownie!!!!!

kurde , ja chce ten krem JUZ ZARAZ NATYCHMIAST! ja tez mam do bani skore, sucha okropnie i miejscami atopowa, najgorzej miedzy palcami u rak, ale to nieodpowiedni watek na wywody o mnie :) mysle ,ze maluch moze miec "po mnie" skore

no wlasnie pomyslalam tez o mnie, zamowie od razu 2 opakowania bo i tak za przesylke trza zaplacic:) testujemy ta emulsje na ciemieniuszke, zobaczymy jakie efekty :)

reklama
Do góry