Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
My tez uzywamy sleep&play i je lubimy a zwlaszcza moj maz ( ciekawe czemu jak zmienia pieluche raz na trzy dni). Tak jak dzieczyny mowia ladnie pachna, wada to rzeczywiscie brak elastycznych bokow ale da sie przyzwyczaic Maja ich nie przesikuje.
jak dla mnie sleep&play są super tyle tylko, że ja ich używam dla starszej bo dalej siura w majty!! bo przy Darii to się boje,że mogą ją uciskać bo jednak w zwykłych pampkach te elastyczne boczki to większy komfort nie ma co zaprzeczać!!!
a mi jakoś sleep&play nie pod pasowały :-( nie dość że nie mają rozciągliwych boczków co dla mnie ma wielki minus , mały szybko je zapełnia i wtedy potwornie śmierdzą no ale tak jak Tosia napisała różnica cenowa jest ogromna...
Ja ostatnio też dostałam 6 pieluch sleep&play i nie spodobały mi się. Dla mnie ten zapach jest okropny. No i na całą noc ledwo wystarczają. To już zdecydowanie bardziej wolę Babydream z Rossmanna.
Nam dzisiaj przyszły pieluszki sleep&play(4szt). Na razie mały w jedna mały zaraz kupola strzelił wiec nie sprawdzona, druga załozyłam, zobaczymy czy nie przesika.