tak,tak wiem o tym. teraz nam lekarz dla Anielki odradzał, a kiedy Rozalka była malutka to polecał :-).Ale oilatum to właśnie parafina ok 64%
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
tak,tak wiem o tym. teraz nam lekarz dla Anielki odradzał, a kiedy Rozalka była malutka to polecał :-).Ale oilatum to właśnie parafina ok 64%
Jak sie spisuje puder na szyi?

Tak samo miał antek, tylko ze na chusteczki pampersa mial uczulenie.czy któraś z was używa chusteczek nawilżanych HUGGIES? Ja używałam tylko Nivea, ale raz teściowa przyniosła te huggies i mały dostał podrażnienia, ranki na posladkach jakby odparzenie. Zmieniłam natychmiast na Nivea znowu i wszystko wróciło po kilku dniach do normy. Spotkałyście się z czymś takim?
Cherie a jaki masz ten puder? Jakiej firmy?bardzo dobrze, skóra nie jest podrażniona przez ocieranie. w ogóle Danielek ma skórę tak gładziutką i delikatną jak aksamit.![]()
Cherie a jaki masz ten puder? Jakiej firmy?
Mojemu Frankowi też się skóra łuszczy mimo natłuszczania, w okolicach brwi ma takie jakby strupki, być może to jeszcze maź płodowa, nie jestem pewna też czy nie zaczyna mu się ciemieniuszka na główce. Czy u któregoś z dzieciaczków się pojawiła, czym się objawia?
Ale na brwiach ma ewidentnie skorupkę, tylko jakby miękką. Mnie ciemieniucha zawsze się kojarzyła z ciemiączkiem, ale brwi to dla mnie zaskoczenie 
Tak samo miał antek, tylko ze na chusteczki pampersa mial uczulenie.
Dzisiaj położna mnie uświadomiła, że dzieci które ciężko przeszły żółtaczką, a Piotruś wyjątkowo cięzko bo bilurbine miał 21:-( mogą miec później przez jakiś czas problem ze skórą, ze u takich dzieci często jest AZS. Ale żeby sie tym nie przejmować bo samo po jakimś czasie mija.
I faktycznie Piotrusiowi łuszczy się skóra, pomimo natłuszczania sie łuszczy, nie ma tragedii. Bede go obserwować.

Franko na główce jeszcze nie ma, czasami mi się tylko wydaje jakby miał łupieżAle na brwiach ma ewidentnie skorupkę, tylko jakby miękką. Mnie ciemieniucha zawsze się kojarzyła z ciemiączkiem, ale brwi to dla mnie zaskoczenie
![]()
Moj ma wlansie tez