reklama
Dorinka
Wdrożona(y)
aga111 a moze to od pieluszek, moga byz za ciasne, ocierac albo dawac lekkie uczulenie? My tez oliwkujemy po kapieli a krem tylko na pupcie.
Dorinka pieluszki faktycznie mogą być za małe. Używamy pampersów 2 i dziś zrobił taką kupę że wyszło trochę górą
. Dlatego mam już kupione 3. W końcu Igo ma już z 6kg.
A wczoraj po kąpaniu posmarowaliśmy oliwką. Jak na razie zaczerwienienia brak
.

A wczoraj po kąpaniu posmarowaliśmy oliwką. Jak na razie zaczerwienienia brak

Aga pieluszki faktycznie mogą powodowac zaczerwienienie. Ja smaruję małemu pupę raz dziennie ( przeważnie rano) mocno sudocremem , potem większość dnia jest linomag szczególnie pod jąderkami . Siusiaczka nie smarujemy niczym - zalecenie pdiatry i położnej .
Tajchi
Fanka BB :)
Ja tez polecam sudocrem suuuper sprawa
dziewczyny powiedzcie mi czym mam wyjąc z oczka mojego Kacperka włoska, ma go już z tydzień i zazwyczaj tylko rano go widze lub wieczorem próbuje mokrą chusteczką i nic boję sie mu tam grzebać, może wiecie co moge z tym zrobic jakies krople czy co????

dziewczyny powiedzcie mi czym mam wyjąc z oczka mojego Kacperka włoska, ma go już z tydzień i zazwyczaj tylko rano go widze lub wieczorem próbuje mokrą chusteczką i nic boję sie mu tam grzebać, może wiecie co moge z tym zrobic jakies krople czy co????

madzik1388
Mój Skarb 12.11.08
Tajchi
madzik dzieki, pielęgniarka u lekarz powiedziała abym mu wkropiła wody przegotowanej chlodnej spróbuje obu sposobów

Agnieszka1986
my już z 1,5 miesiąca używamy pampersów z przedziału 6-9kg bo też wydawały się być lepsze niż "2"
Hanus78
Zawierzyłam Św Dominikowi
My w tej chwili testujemy huggisy... Narazie są ok, ale wydaje mi się, że Pampers bardziej szczelny...
reklama