Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dziewczyny, mam ogromny problem. Właśnieprzestawiam mojego malucha (6miesięcy) z mojego mleka na inne produkty już o bardziej stałej konsystencji (karmię go równocześnie papkąjarzynową, gotuje zupki z gotowanym mięsem kurczaka) no i niestety maluch ma problemy z żołądkiem…. Od kilku dni ma biegunkę, byłam u pediatry, przepisał nam odpowiednie specyfiki i chyba przeszło. Jednak za każdym razem jeśli próbuję mu dać trochętej zupki, brzuszek małego szaleje. Niemożliweżeby była za mały na pokarmy inne niż mleko, przecież normalnie daje się niemowlętom od 6 miesiąca podobne przeciery i zupki. Zastanawiam się czy przypadkiem to nie jest jakieś zakażenie bakteryjne albo rotawirusowe…. Lekarz twierdzi że raczejnie, ale ja już sama nie wiem, co mam myśleć :-( Pomocy!!
Polecam ci oilatum myłam malego przez pierwsze 10 miesiecy a teraz używamy musteli jest rewelacyjna i mojego wrażliwca nie uczulaMoje dziewczynki prawdopodobnie są alergiczkami. Nie mam pojęcia jakich kosmetyków używać. Lekarka nic nie poleciła. Moze ktoś z Was coś mi poleci.