nadineczka
Fanka BB :)
a my nie używamy szampomu mimo bujnego owłosienia i jest wsio ok
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<
My też nie używamy żadnego szamponu i w sumie wielkiej ciemieniuchy u nas nie było.
Bartuś miał małą ciemieniuchę, to posmarowałam oliwką i M wyczesał ją zarostem i śladu nie ma.
Dziwny sposób z tym zarostem, ale sprawdził się lepiej niż jakiekolwiek szczoteczki![]()

Jakie w senscie czy ogolne na p/ciala czy celowane?Robilismy celowane na najbardziej popularne alergie plus pare takich rzadziej wystepujacych.Wszystko klasa zero. Z tym ze pan doktor powiedzial,ze moze sie zdarzyc u tak malego dziecka,ze jesli alergia nie jest bardzo silna to p/ ciala w krwi moga sie pokazac potem...Dlatego bedziemy je znowu powtarzac za 3 miesiece. A mnie nie wiem czemu jakis instykt podpowiada,ze to jednak mleko..Mam obciazenie w rodzinie ( moj tata i brat ) Dlatego w poniedzialek jak pojdziemy lykac rotawirusa poprosze chyba jednak el dochtore o recepte na preparat mlekozastepczy-mysle,ze nie zaszkodze malemu a moze jednak stan skory sie poprawi....juz zmienilam proszek,kosmetyki,perfumy,balsamy do ciala ( tzn uyzwam tych od Alexa ) ,ograniczylam kontakty z psem....musze probowac.No i pogadam tez z nim na temat tego leku o ktorym mowila Kaja.Agbar, a jakie badania krwi robiliscie? Sa rozne typy alergii. Czasami te zwykle testy nie wykryja tego, co inne. Wszystko zalezy od typu alergii.