reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Pielęgnacja styczniowych maluszków; kupki, skóra, itp.

reklama
hihihihih nie ma jak topogadac sobie o kupach :-D
moja Mała robi juz takie czazące że aż czasami mi się cofa ..... :-D zastanawiam się jakim cudem taka słodka mała dupcia jest wstanie taki fetor wyprodukowac :-D
co do prutasów to my z M siesmiejemy ze czasem jak Amelcia puści bakala to z seri tych co nawet wiater nie rozdmucha !!! :-D

a tak powaznie to moja mała codziennie robi ale takie coraz to bardziej w stałej konsystencji - takie rasowe bobelki lini :-D

morka ty sie zastanow moze to nowy rodzaj sztuki! moze zarobisz na zdjeciach zawartosci pieluszki twojej Buni skoro taka utalentowana :)

Moja robi fioletowe , delikatnie wpadają w słońce Toskanii a chwilami przypominają kolor porannej rosy:-D

Własnie mialam napisac, ze mam bardzo powazny problem i jestem bardzo zmartwiona ale jak doszlam do posta morki to ie lzami ze smiechu zalalam...opanuj ty sie dziewczyno:-D:-D:-D
A tak serio to u nas dzis byla megazielona kupa, nigdy nie widzialam jaki kolor ma ugotowany szpinak ale mysle ze to co podobnego:sorry: I co teraz? No i chcialabym nadmienic ze maly jest chyba lekko nadziebiony bo charczy nokiem i lekko kaszle, no i dostal przez ostatnie trzy dni jablko z bananem:sorry: helppppp....od czego to????

Od duszego czasu czytym o tych waszych kupach , wiec kupy moga zmieniac swoj kolor,konsynstencje zapch.Powody.
Zmiana jedzenia
Przeziebienie
Zabkowanie
Moja na przyklad teraz robi czesciej kupe ,a le wiem ze jest to spowodowane zabkowaniem .
Tak naprawde gdy dziecko sie nie meczy jest radosne ladnie spi to nie ma powodu do zmartwien.

jola - tak jak pisze dormark - to może być i infekcja i nowa żywność. Ciemny ten szpinak? Generalnie nic złego odrazu ale mnie tez Tymkowe zielone denerwowały. Minęło. Wzięłam 3 granulki magnesia carbonica 30 CH.

reklama
u nas było tez już pomarańczowo jak zjadła marchewkę z jabłkiem to nie ale samą marchewkę to było marchewkowe pole w pieluszce:-):-):-)

zielone też były ale to jeszcze na samym cycku jak byłyśmy:baffled: a ztego co wiem to tak jak pisze Dormark mogą być różniste kolory:tak:

Morki komentarz bez komentarza:-D

Do góry