kacha_wawa
12.2007/01.2010/09.2011
morka Szczerze nie, ale i tak nie uwierzycie![]()
Tia, a świstak siedzi...;-)

Bo sreberka były kradzione

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
morka Szczerze nie, ale i tak nie uwierzycie![]()
czy Wasze dzidziolki też się tak plują i ślinią, że aż mają kropeczki czerwone na bródce wieczorkiem?
tzn tak mi się wydaję że to od sliny bo zawsze wieczorem i popołudniu się pokazują i cała bródka w kropki a rano jest czysto i ciągle wycieram tego pyszczka bo kropla wisi
Aga Alex sie slini prawie jak nasz pies gdy widzi cos dobrego.Cala broda czerwona,sucha az sie luszczyla-ale wazelina pomogla.W ogole odkrylam ze wazelina pomaga na wiele rzeczy-wiem,ze sa przeciwnicy jej stosowania ale wole wazelina niz masci sterydowe.
Ja od poczatku wazelina dupke smaruje, niczym innym i ani jednego odparzenia nie mial więc jq zdecydowanie nie jestem przciwniczką, tutaj tylko wazeliny uzywają a w razie odparzen sudocrem![]()
Nam wazelina ladnie wygladzila nozki a prawdziwym odkryciem stalo sie Emolium.Brat mi zostawil swoje na probe i juz zamowilam.Oilatum nam w ogole nie pomagalo ale okazuje sie,ze ponoc w twardej wodzie jego dzialanie jest prawie zadne-nie wiem na ile to prawda ale faktem jest ze mamy tu okrrrropnie twarda wode.
I jeszcze mam pytanie : czy ktoras z Was uzywala dla dzieciaka kosmetykow Lipikar ?
Ja to już na głowę dostajęRaz ma suchą buzię tak jak na początkach ( że ta niby skaza) a raz ładniutką , nóżki to ma prawie cały czas ale jak się nie dotknie to kompletnie nic nie widać . Obecnie buzia do bani:-(( ale częściej jest dobrze) Nie zauważyłam wpływu niczego choć bacznie obserwuję
Ani dieta, ani proszki ani inne
Może będzie tak jak mówiła dermatolog że do pół roku tak może mieć
![]()