reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pielęgnacja styczniowych maluszków; kupki, skóra, itp.

Ok, po południu sie przejade i popytam:tak:Ze tez nie zakumałam...
i dziwne, ze nigdzie sami mi tego nie zaproponowali:confused: Tak dbaja w tym kraju o klientów

Czechow... i tak mi jest głupio:zawstydzona/y:dzieki!;-)

reklama
asiowo są apteki takie, że ty zamawiasz w necie a odbierasz w aptece u siebie u nas takie zlecenia realizuje apteka dbam o zdrowie sprawdź sobie, albo poproś o sprowadzenie u nas nie ma z tym żadnego problemu

Dziewczynki a konkretnie o ile dobrze pamiętam to Klara pisałaś coś o poceniu się?? I tak się zastanawiam o co chodzi? Czy to coś złego? Moj Olek też ie poci np. w foteliku strasznie mu się plecy pocą albo w nocy pod kołderką tez czasem ma plecki wilgotne ale nie myślalam zeto co złego tylko mi się przypomniało ze kto coś pisał. Plis o info:-)

No to teraz żem schizy dostała - Misia się poci w foteliku czy leżaczku ale na plecach i na główce tam gdzie przylega do powierzchni! - rączki nie, ale nóżki czasem też jak ma skarpetki, więc często je ściągam i jest git.
generalnie daję vitaD ale jak mi się przypomni, a jak dużo na słońcu jesteśmy to nie daję wogóle i teraz mam schize czy ona czasem za mało nie ma tej D...

aga - w foteliku prawie każde dziecie sie poci - bo jest "opatulone" sztucznym materiałem z klapkami wokół głowy - zero przewiewu - do tego jej niewygodnie w foteliku.
Podawaj wit D co 2-3 dni i będzie dosyć (w ponure dni) a w słoneczne jak Ci sie przypomni.

Powiedz lepiej jakie i gdzie kupiłaś te szczoteczki do ząbków ;-)) a raczej dziąsełek ;-).

Jeszcze muszę zakupić jakieś miseczki plastikowe, łyżeczki, sliniaki ceratkowe i bidon/niekapek ;-).

reklama
Jola - dziewczyny mają rację, o stópki i rączki oraz o pocenie głowy chodziło z tym niedoborem D!!

Do góry