Klara M
Fanka BB :)
No te z Biedronki też są zwykłe babskieA ja używam zwykłych wacików babskich :-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No te z Biedronki też są zwykłe babskieA ja używam zwykłych wacików babskich :-)
Chciałam tylko wrócić do pieluch. Bodajże Tysiolek pisała, że te tańsze są twarde. I uświadomiłam sobie, że dla nas to bardzo dobrze! Po lekarka kazała pieluchować, a tak ta twardsza pielucha trzyma nóżki szeroko :-) I nie muszę cudować z tetrą. Mówię, że mam ślepotę poporodową, że na to nie wpadłam.
Tylko by to twarde nie obcierało i nie uwierało malucha.
Jola to raczej potówki. Alergia raczej pojawia się na buźce.
Jola24 nie stresuj się niepotrzebnieKupki są różnokolorowe a chrostki to na bank potóweczki
Jam dziś zakupila pieluchy w Biedronos ( jakieś Fiku Fifi czy coś za 24,90zł /64szt i nawet nieźle wyglądają jak sie sprawdzą to napiszęBo cena wyjątkowa niska
![]()