reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Pielęgnacja styczniowych maluszków; kupki, skóra, itp.

reklama
Mój syn zrobił dziś trochę kupki w kolorze grafitowym z białymi kropkami:eek::eek: Wczoraj zjadł krem z marchwi i ryżu z cielęciną z Hippa (pół słoiczka), mięsko już wcześniej jadł, poza tym nic nowego. AAaa jeszcze tylko to, że od wczoraj od 20:00 przez całą noc nic nie jadł dopiero dziś przed 10:00 zjadł 80ml mleka ale dwójeczki, kupkę zrobił przed podaniem mleka:eek::eek:

Co do smoka. Ja mam kilka rodzajów w domu i żaden małemu nie pasił od początku więc smoczki pozostają na półce głęboko schowane, czasem possie kciuk lub pieluszkę i tyle. Jeden "problem" mniej;-):-D

Ostatnia edycja:
Mam pyt. czy kupki po zupie z brokuła mogą być zielone czy to objaw alergii? :-(
Niby brokuł zielony, ale nie wiem jak to z tymi kupkami....?
Jak zwykle ratujcie?

Agbar widzę że Alex już na klawiaturze pisze i chce C pomóc i próbował coś w jego języku powiedzieć :D Zaraz C przeczytam ciekawe co powie.....?

Kaja - i one maja filtr mineralny? bo tu nie pisać...

Nadia my mamy Ziajkę z filtrem mineralnym :D
Pasi nie wiem, chyba nie, bo np. avent ma takie smoki 0-6 i one mają tak duży ten dyndel w środku jak te od 6 miesięcy... 0-3 rzeczywiście są mniejsze.... ale
te powyżej 6 np. w avencie już tej obwódki nie mają symetrycznej i ta obwódka jest większa, ta platikowa... C nie mógł tych większych bo dół wżynał się w bródkę.... musisz sama chyba ocenić...

Ja zakupiłam nuki geniusy od 6 mies i nie wydaja sie drastycznie większe - za kilka dni zaczniemy te nowe.

ja kupiłam a aventu te 6+ i moja Mała nie chce go :-( chwile pomymla i wypluwa a swojego smoczka ma juz tak zmaltretowanego ze az zal patrzec hihi :D

My mamy z Canpola, bo inne niet.
Najpierw miałyśmy Tomme Tippee 0-3, te były ok, ale potem już niet, Avent też niet, spasowały z Canpola. Ale mnie się wydaje, że różnica jest duża, dlatego się bałam.

Uploaded with ImageShack.us

my uzywamy dokladnie tych samych co Pasi ale nadal na 0-6 bo wieksze bylyby poprostu za wielkie.Inne nie wchodza w gre jedynie w ksztalcie kulki pasuja.

reklama
Pasi no faktycznie spora róznica :-)
aventu sa bardzie płaskie ale te 6+ tez juz większa ta kulke mają ale moze kiedys mała sie przekona :-)

Do góry