Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Serio? Zastanawiałam się nad nimi kiedyś, ale bałam się zaryzykować. Kupiłam na próbę tescowe chusteczki nawilżające i wylądowały w aucie, żeby mój stary mógł se ręce wytrzeć, jak się ubabrze. Cholernie były nasączone perfumami, mała pewnie od razu byłaby odparzona. Po tej historii już nie myślałam o ich pieluchachJuz kiedys pisalam ze fajne sa pieluszki TESCOWE ale tylko w tej fioletowej paczce! Materialowo wygladaja jak pampki.
Ja dzisiaj kupiłam małej sleep&play. Miałyście może? Chciałam je sprawdzić, bo za 50 szt dałam 29,99, czyli dokładnie tak jak za Rossmanowskie. Obym się nie zawiodła na marce

) i były tak totalnie ceratowe, ze w kwestii ceratowości urągaja tylko takim z carrefoura 1(jedynki). Po prostu równie dobrze mogłabym wsadzić watę w starą reklamówke i owinac Młodego.
. Znowu go do szafy majtnełam . Mama moja kazała mi go zanieść do reklamacji ale głupio mi było bo już ochrzczony na całego ,ze tak powiem. Poszłam jednak kupić nowy, na wypadek gdybym ten musiała w nocy przez okno wyrzucać, opowiedziałam babce w sklepie historię grajacego nocnika i kazała przynieść to wymieni na inny, grajacy lub nie. 
i to trojki bo byly straszne i kupilismy nastepne a te zakladalismy jak byla kupa za za np pol godziny mialam go kapac ... a i tak zostalo