asiuleks do pieluch Ciena trzeba się przyzwyczaic- znaczy do rzepów. W żadnych innych pieluszkach się z takimi nie spotkałam, w innych są zazwyczaj krótkie, natomiast Ciena zapinasz w ten sposób, żeby między końcówkami był w zasadzie widoczny tylko ten ludek na środku...znaczy zależy to też od budowy dziecka, ja u swojej Julki właśnie tak muszę zapinac, zostaje jeszcze luz na gruboś palca, czyli niby prawidłowo...Jeśli chodzi o pasek to rzeczywiście zabarwia się w miejscu gdzie dziecko siusia, ale mnie to wydaje się logiczne, w końcu i chłopcy i dziewczynki wypełniają pieluszki w innych miejscach, nigdy nie wypełni Ci się równomiernie, a barwa paseczka intensywnieje wraz ze wzrostem wilgoci, na początku wskaźnik robi się zielonkawy, potem błękitny, na końcu przechodzi w ciemny niebieski, ale tak naprawdę w tych pieluszkach bardzo łatwo wyczuc poziom zasiusiania nawet bez zdejmowania ciuszków dziecku. Jak mówiłam na początku, trzeba się do nich przyzwyczaic, bo różnią się bardzo od innych, ja już tak do nich przywykłam, że dziwnie zakłada mi się inne pieluszki, z krótkimi rzepami, mam wrażenie, że jakoś słabo trzymają