reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

pieluszki!

oli kosmetyki kremiki najlepiej żeby wszystko jednej firmy było, znaczy ja mam na odparzenia linomag akurat, a chusteczki i kremiki, oliwka i mydełko z bambino, to co najmniej chemii zawiera i przy okazji u dziecka nie powoduje uczuleń itp..najbardziej znośne ponoć bambino.

a to widzę nikt nie decyduje się na używanie pieluszek tetrowych?? ;) coś czuję że te jednorazówki przez pierwsze dni będą schodziły jak świeże bułeczki w piekarni :D:D będę co chwila męża wysyłać po nową dostawę do sklepu..trochę przeraża mnie ta wizja, no ale cóż, troszkę nie mam warunków by zajmować czas zabawą z tetrowymi pieluchami..

reklama
Jakie pieluszki kupiłyście do szpitala? Ja mam małą paczkę dada (2-5 kg), na potem mamy już kupione huggisy 2, (3-6 kg) bo podobno akurat te lepiej jak są większe.

reklama
Skuś się, ja kupiłam jedną paczkę "1" i dwie big paki "2", husteczki nawilżane, dla siebie podkłady, wkładki laktacyjne itd. Wszystko doszło szybciutko i sporo taniej mnie to wyszło niż bym kupiła w markecie :-)

Do góry