• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Pierwsza ZIMA naszych pociech

reklama
no wlasnie, czesto jest tak ze nawet doliczajac koszty wysylki na allegro jest taniej niz w sklepie. a na rzeczach dzieciecych najlepiej sie zarabia, bo i tak trzeba kupic i tak jak dziecko wyrasta :tak: ;-)

moja Agata nienawidzi kombinezonu i zimowych kozaczków :szok:
jak zblizam się do niej z kombinezonem, to zaczyna płakać, na spacerze to samo!!!! szarpie nóżkami i próbuje ściągnąćc buciki :(
chyba całą zimę będę z znią siedzieć w domu, bo jak chodzić na spacer z kwiczącym dzieckiem?? :baffled:

jak zblizam się do niej z kombinezonem, to zaczyna płakać, na spacerze to samo!!!! szarpie nóżkami i próbuje ściągnąćc buciki :(
chyba całą zimę będę z znią siedzieć w domu, bo jak chodzić na spacer z kwiczącym dzieckiem?? :baffled:

A Kinga nienawidzi kurtki, o kombinezonie nie wspomnę. Do tego dochodzi wstręt do wózka ( bo w nim nie można raczkować i stać), więc jeśli chodzi o spacery, to ostatnio KInga wytrzymała 20 min, a potem była histeria. Więc my też chyba poczekamy do wiosny lub ewentualnie do pierwszych kroków Kingusinych, może wtedy kombinezon nie będzie jej tak przeszkadzał, bo będzie zajęta stawianem kroczków??

Dla Łukaszka każde ubieranie to "tortury". Na szczęście na spacerku często śpi. W śpiworku jest nieco skołowany. Jak tu fikać nóżkami i rozglądać się dokoła w takim uniformie.;-) Czasami, jak porządnie wieje, to chętnie bym się z nim zamieniła miejscami. Ale tak to zwykle bywa, że inne wydaję się lepsze.:confused:

Osinka a moze Agatka polubi taki kombinezon polarkowy jest bardzo milutki i cieplutki:happy:oraz dziecko ma swobode ruchu w nim.Ja wlasnie ide dzis taki zobaczyc moze kupimy:-)bo juz dawno go sobie upatrzylam a wogole moda na te kombinezoniki jest i na BB tez mialam go w rekach i jest swietny!

reklama
No wlasnie dziewczyny mam pytanie czy jak dziecko jest w kombinezonie to jeszcze nalezalo by go wsadzic w spiworek a co z tymi nakladkami na wozek do zakrycia nozek co sa w standardzie. Pytam bo nie wiem czy w zime uzywac tych trzech rzeczy?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry