• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Pierwsza ZIMA naszych pociech

reklama
ja mieszkam w niemczech i kupuje wiekszosc zeczy dla dziecka na ebay-u, tutaj w sklepach dziecinnych mozna wszedzie kupic , tylko sa dosyc drogie. Mmysle ze w polsce na alegro czy w sklepach tez sa.
Naprawde polecam taki spiworek , jest cieplutki jak kolderka a dziecko sie nie rozkopie i cala nocke spi w cieplym :happy:

Asia21 gdzie mozna kupic czy zamowi taki termo spiworek??

A mój Szymon nadal śpi tylko w pajacyku - u nie ma mowy o przykryciu i nieważne czy to jest kocyk czy coś cięższego. Poza tym gdy jest grubiej ubrany to strasznie się poci, więc uznałam, że mu to po prostu nie potrzebne. Dodam, że nawet jeszcze kaloryferów w tym sezonie nie odkręciliśmy :)

Właśnie, jak ubieracie swoje maluchy na noc???? W pokoju gdzie śpi Mateusz jest 20-22 stopnie i ma na sobie body z długim rękawę i piżamkę. Nie poci się więc chyba nie jest mu za ciepło

reklama
Piotrek śpi w bodziaku i śpiochach lub w samym pajacu. w takim stroju pakuję go do cieniuteńkiego spiworka (dwie warstwy materiału), bo pod kocem nie sposób go utrzymać bez rozkopywania.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry