• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Pierwsza ZIMA naszych pociech

Maggusia, to zależy gdzie. Ja mieszkam w Krakowie, popadało dwa dni w okolicach Wszystkic Świętych, śniegiem, do wczoraj padał deszcz, ale nie było bardzo zimno, dziś na szczęscie już nie pada i jest troszkę cieplej.

reklama
maggusia: no to zalezy gdzie, u nas od paru dni troche pada deszcz, ale jest tez zimny, silny wiatr. to chyba nawet gorsze niz deszcz ;-)
temp. nie takie najgorsze w okolicach 10-12 stopni

dziewczyny kupujecie jeskies spiwory do wozka?? oprocz kombinezonu? bo ja wlasnie sie zastanawiam, bo chcemy w sparerowce przezimowac ale nie wiem czy takie spiwory do spacerowek nie sa za krotkie i czy maluch ma w nim duzo miejsca na nozki :confused: :eek:

Magdalena ja zamierzam kupić śpiworek, z tym, że na zimę przesiedliśmy się ze spacerówki spowrotem do głębokiego wózka a takich śpiworków na allegro jest dużo :happy: Mam nadzieję upolować coś używanego bo nowy to ciut przydrogi :sick:
Pozdrawiam

Ja też mam śpiworek i przyznaję, że to rewelacyjne zastosowanie. Pasuje do spacerówki - na powrót do gondoli nie ma szans (Łukaszek się nie zmieści :-)) Czasami mu zazdroszczę, jak wieje nieprzyjemny wiatr, a on sobie podróżuje taki opatulony.
Oczywiście nie szaleję z tym opatulaniem, żeby go nie przegrzać.:-)

no ja widzialam w sklepie taki spiwor mial jeszcze otwory na pasy, ale i tak dzidzia sobie z wozka nie wyjdzie jak bedzie w tym zamknieta :-) to kosztowal 80 zl na polarze i ponad 90 za taki na owczej welnie

My śpiworek mieliśmy juz w marcu, Kubas jeździł w nim od urodzenia aż do wiosny, a teraz spisuje sie świetnie w spacerówce, bo do gondoli to Kubas sie raczej nie zmieści... A śpiworek ma otwory na pasy, jest bardzo cieplutki i wygodny i na sanki też sie pewnie przyda!

ja wlasnie na allegro znalazlam taki na 110 cm (tego faceta ktorego adres podala ivka) tylko ja wybiore na owczej welnie , bo nasz wozek wiatrem podszyty to iech maluszek ma cieplutko ;-) :-)

reklama
Ja byłam dziś w sklepie Swiat Dziecka spytać o cenę śpiworka i identyczny jak na allegro kosztujący 62zł w powyższym sklepie kosztował 109zł :szok: Prawie 40zł drożej ale mają marżę :wściekła/y:
Pozdrawiam

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry