reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pierwsza ZIMA naszych pociech

oooo super !!!! to muszę ich tutaj poszukać, bo nigdzie mi się w oczy nie rzuciły ;)
Dzięki osinka i kasia... :-):-):-)

Dobra lecę...ale rozstać się z wami coś dziś nie mogę :tak: a ucho bardziej daje znać o sobie i już pół głowy mnie boli grrrrr
Buziaki gorące :-)

reklama
kacper butow z bartka nie ma bo tu tej firmy nie widzialam,a mieszkajac w pl nie wiem czy kupowalabym co chwila buty za przeszlo 100-na rynku jest wiecej butow spelniajacych wymogi zdrowej stopy lacznie z logo
emcia polec mi kochana jakas firme tutaj bo ja kompletnie nie wiem-patrzylam tylko w next,mothercare-tylko nie wiem czy butki samtad sa ok.wiesz musze przyznac ze kacper w marcu zgubil czapke i juz od tamtej pory nie mial-jak byl wiaterek biegal z kapturkiem.no ale pogoda juz nieciekawa jest

tatus dzis kupil mu zajefajny komplecik-czapa rekawiczki i szal
na razie ma adidaski ale po dzisiejszym spacerku nozki mu zmarzly i nie wiem chyba juz kupie jakies cieplejsze,

inkaa - my kupiliśmy latem jesienne adidaski z addidasa, skórzane, leciutkie, miękkie, szerokie, probilowane, z przeszyciem usztywnijącym po bokach pięty - przecenione na 70 zł - półtora rozmiaru za duże - teraz są jak znalazł i są super, poza tym śliczne - w sportowych sklepach można wypatrzeć fajne przeceny

bartka nie kupuję bo mi akurat te buty się nie podobają i są za ciężkie i za sztywne, może dobre do korygowania jak zaczynają się problemy

na zimę nawet jeszcze nie myślałam - kupię jak się zrobi zimno bo nie uśmiecha mi się dwa razy za nie płacić

sandały miałam ecco, mega drogie i takie sobie - więcej sandałów z piętami nie kupuję, w przyszłym roku Maks już będzie wystarczająco duży na sandałki - "paseczki"

Do góry