reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Pierwsze 4 kólka - na co sie zdecydować?

reklama
Abeja,
ja tez kupię czerwony wózek- wyglądają ślicznie na ulicy. Podoba mi się też kolorystyka pistacjowo-granatowa x-landera...pewnie wiesz, bo tez ci się ten wózek podobał....ja narazie jestem napalona na x-landera i implasta 3XL ( tak sie chyba nazywa, ale ma takie sobie kolory...), ale mało oglądałam jeszcze wózków i pewnie też kupie coś innego.
Abeja, a wy widzieliście ten wózek na "żywo"?

Ja obejrzałam juz cale mnustwo. Jeszcze troche i zaczną mnie ze sklepów wyzucać;-).
Na początku napaliłam sie na X-landera, maja sympatyczne kolorki i cały system mozna sobie skompletowac:-), ale potem ruszyłam po sklepach, i sie zaczęło...:szok:

X-lander wersja spacerowa ma kiepski system rozkladania oparcia, rozkladania to zbyt wiele powiedziane, dziecku bedzie sie ciężko wyspac na spacerze w pozycji prawie pionowej !! Natomiast implasty są stanowczo za ciężkie ( przynajmniej dla mnie ).

Oba maja twarde zawieszenie, o ile spacerówce to nie wadzi to w ersji z gondolka dzidzie może nieźle wytelepać. Na poczatku myslałam, że może nie bedzie tragedi, ale jak zobaczyłam podskakujaca główkę dzidziuli na byle wertepie zaczełam troche inaczej patrzec na sprawe:tak:

To mój typ:

http://www.bobowozki.pl/product_info.php?cPath=1_13&products_id=17

Postanowiłam kupić bez wersji spacerowej, jak niunia wyrosnie z gondolki to zakupimy spacerówke z prawdziwego zdarzenia, najchetniej Peg Perego Pliko P3 albo A3.

A jesli zmienie zdanie to zawsze moge dokupic sobie siedzisko do stelaza od gondolki ( cenowo to samo ).

Taki mam plan:-).

Ela, widzę , ze będziesz miała też śpiwór do wózka....ja właśnie nie wiedziałam, czy do mojego zmówic podobny i dałam spokój, a teraz sądze , że jednak warto - małemu będzie cieplej niż pod kocykiem czy kołderką-zwłaszcza , ze zimą się urodzi....

Lola, chyba jestes od niedawna na forum- bo cię nie pamiętam, w każdym razie :WITAM!:happy:
Ja zdecydowałam się ostatecznie na Implasta Volant 3 (nie Driver XL)i mam już go w domu. Jestem b. zadowolona- łatwo się składa, jest prosty w obsłudze, zwrotny....a jeśli chodzi o twarde zawieszenie - mój model ma regulowane amortyzatory i tez z tego względu go wziełam, bo będziemy spacerowac dużo po wertepach...

lola_lu, polecam wozki Peg Perego, one ciesza sie bardzo dobra opinia. ja mialam okazje uzywac Atlantico z 2003. a sama kupie cos jak Eli ( Emmaljunge lub Inglesine lub Peg Perego ) a jako drugi wozek na wypady do miasta lub centrum handlowego Peg Perego Pramette.
1; Sofia, ktora mi sie bardzo podoba, kolor granatowy,ale chcialabym na ramie z 3 zdjecia wozek u gory.
2-3; Sofia
4-5; Classic, on jest taki staroswiecki,ale mi sie podoba i jak go widzialalm w Polce to bylam mile zaskoczona,ze wcale nie jest taki olbrzymi jak go sobie ze zdjecia wyobrazalam...

reklama
Do góry