reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Pierwsze 4 kólka - na co sie zdecydować?

Peg Perego chetnie, ale dopiero jak będziemy kupować lekka sapacerówke.

Gondolki fajne ale stanowczo za drogie moim zdaniem jak na wózeczek, ktory uzywany bedzie przez jakieś 6 miesięcy.

A taką gondolke od JEDO nawet jak zajeździmy to nie będziemy plakać bo to tylko kilka miesięcy:-), a ceny połowa :tak:

reklama
lola_lu, u mnie nie ma innych glebokich tylko Peg Perego lub Quinny- ale ten wozek mi sie absolutnie nie podoba i nawet jakby mi ktos zaplacil nie chcialabym go... poza tym jego gondola jest malutka jak rowniez spacerowka. po prostu on mi sie nie podoba i juz. bardzo bym chciala Emmaljunge Classic ( gondole przede wszystkim), ale nie wiem jak mi wyjdzie z kasa,bo bede tez musiala doliczyc wysylke,a wozek ten jest po prostu dosc ciezki, tak wiec w zaleznosci od kasy najtaniej pewnie wyjdzie mi i tak Peg Perego... i tutaj sa one od razu w komplecie ze spacerowka.zalaczam zdjecia.
1;glebokie w dwoch kolorach z 2005 roku,bo od tego roku juz nie sprowadzaja glebokich,wiec jesli gdzies maja w sklepach to mozna kupic,ale zmowic juz sie nie da
2; to jest pramette,ktora chce jako drugi wozek ( na zdjeciu model z 2005 -ten kolor mi sie najbardziej podoba)
3; spacerowki
4; Quinny
zdjecia z katalogow

Zapomnialam,ze tutaj mozna znalezc jeszcze glebokie od Silver Cross - stylowe angielskie wozki - ale ich ceny siegaja $3000 - $4000, wiec raczej nie sa zbyt powszechne w uzytku.Zalaczam ich zdjecia.

Ewa-Krystyna, wszystko kwestia gustu:-). Mi sie wcale nie podobaja wówzki na gigantycznym archaicznym stelazu, na dodatek z gigantycznymi pompowanymi kolami (m.in. taki jaki wybrałam:-D). Na poczatku sie zazekałam ze takiego nie kupie, ale wygrał rozsadek, uwazam ze jest to odpowiedni wybór nie dla mnie tylko dla dziecka. Będziemy nim jeździc dotąd, aż bedzie potrzebna spacerówka, a wtedy poszalejemy:tak:.

My doszlismy do wniosku, ze kupimy jakis najtanszy wozek teraz, obojetne czy bedzie sama gondola, czy dwufunkcyjny (zobaczymy jakie beda), a potem jakas fajna spacerowke tak za rok.
Ale ja raczej jestem za takim dwufunkcyjnym, bo jego do samochodu mozna spokojnie wsadzic, a z taka zwykla gondola to bedzie problem, bo nie wszystkie sie skladaja.

Aph przejedzcie sie do hurtowni Kaja w Gliwicach :) maja fajny wybor :-) ja juz tam wozek zamowilam i grzecznie na mnie czeka do stycznia:)

tzn nie na mnie ale na Michalka :-) :-)

lola_lu, mi sie one podobaja choc sa malo praktyczne ( te staroswieckie); ja juz tu wiele razy pisalam,ze jestem zagorzala fanka gondoli na porzadnych stelazach z pompowanymi kolkami,ale to kwestia gustu i mojej jak i przede wszystkim dziecka wygody,bo nie wyobrazam sobie worzenia dziecka w foteliku dopietym do wozka... dlatego chce dwa wozki jeden z porzadna gondola na spacery i drugi mniejszy i latwo skladajacy sie i mieszczacy do bagaznika na wypady do sklepow itp...

....bo nie wyobrazam sobie worzenia dziecka w foteliku dopietym do wozka...

zadna z nas sobie tego nie wyobraza :-) i zadna z nas nie ma zamiaru tak dzidzi wozic, no chyba ze na chwilke jak juz jest taka potrzeba :-) ja wybralam wozek nie z gindola tylko z nosidlem, fajnei sie je zapina i juz spiworek do wozka nie jest potrzebny, potem to cosidlomozna wyjac i jest taka jakby gondola :-) ech juz duzo o tym rozmawialysmy tutaj :-):-D

reklama
Karlam,wiem,ze wiekszosc z was ma gondole... wspominam o foteliku,bo to jest plaga teraz.... gdzie sie nieobejrzysz to dzieci w fotelikach... przynajmniej tutaj gdzie mieszkam.

Do góry