reklama
Rozwiązanie
3d robilam w 18 tc i 29 bo juz ladnie widac dzidzieA dostawalyscie na 1 prenatalnych usg3d? Trzeba było dodatkowo za nie płacić?
zoja81
Fanka BB :)
Mi powiedzieli ze chlopiec a poxniej wyszlo ze dziewczynka.Dziewczyny mam jeszcze jedno pytanie dotyczące badań prenatalnych, czy na pierwszym badaniu dowiedzialyscie się jaka prawdopodobnie jest płeć maluszka?![]()
12 tc wiec od razu mowili ze tylko wrozba
reklama
A dostawalyscie na 1 prenatalnych usg3d? Trzeba było dodatkowo za nie płacić?Ja bylam w 12+4 na 90%lekarz mi powiedział i sie sprawdzilo![]()
89karola80
Mi dr wszystko nagrał na pendrive (zdjęcia, filmiki) + takie zwykłe wydruki jak przy każdym USG. 21.01 mam USG połówkowe i też prosił, abym przyniosła pendrive. Nie wiem, czy to jest dodatkowo płatne, czy już ma to wliczone w cene wizytyA dostawalyscie na 1 prenatalnych usg3d? Trzeba było dodatkowo za nie płacić?

A ile płaciłas za wizytę?Mi dr wszystko nagrał na pendrive (zdjęcia, filmiki) + takie zwykłe wydruki jak przy każdym USG. 21.01 mam USG połówkowe i też prosił, abym przyniosła pendrive. Nie wiem, czy to jest dodatkowo płatne, czy już ma to wliczone w cene wizyty![]()
89karola80
USG genetyczne - 250 zł, USG połówkowe też ma tyle kosztowaćA ile płaciłas za wizytę?![]()
A w jakim mieście to było?USG genetyczne - 250 zł, USG połówkowe też ma tyle kosztować![]()
89karola80
Nie wiem, czy będziesz wiedziećA w jakim mieście to było?![]()
Marynia88
Moderator
Mi Pani doktor powiedziała że na 99% będzie chłopak i to się sprawdziło a badania miałam pod koniec 12 tygodnia.
89karola80
Mi dr na genetycznych powiedział, że na 90% chłopczyk. 03.01 miałam wizytę kontrolna i potwierdził na 99%Mi Pani doktor powiedziała że na 99% będzie chłopak i to się sprawdziło a badania miałam pod koniec 12 tygodnia.

reklama
Pytajka123
Zaciekawiona BB
Tak wtedy miały być chłopaki a wyszły dziewczynki [emoji173][emoji848]