Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Mojemu synowi tak rosły jeszcze zanim miał buty![]()
Zobaczymy czy coś się poprawi. Ja znów od malego miałam zdeformowany paznokieć u małego placa stopy i to było wszystko przez wąskie buty. Teraz mam normalneTrochę szok aczkolwiek paznokcie rosnące w dół mogą być też genetyczne, mój syn ma takie po starym![]()
Ja sie zastanawiam czy sandałki będą nam jakos giga potrzebne w tym rokuA jakie polecicie sandałki? Kupiłam z Lasockiego, ale obcierają go wokół kostek (są troszkę za duże, może za jakiś czas będą ok).
Nie słyszałam o bobux, ale przeglądnęłam i znalazłam dla syna buty, które mi się podobająTeraz też jest promocja 10% ☺
Z sandałkami to nigdy nie wieszA jakie polecicie sandałki? Kupiłam z Lasockiego, ale obcierają go wokół kostek (są troszkę za duże, może za jakiś czas będą ok).
Nie słyszałam o bobux, ale przeglądnęłam i znalazłam dla syna buty, które mi się podobająTeraz też jest promocja 10% ☺
W sumie racja. Jak się zrobi cieplej to zobaczę czy dalej będzie obcierało ☺Z sandałkami to nigdy nie wieszkażde mogą obcierać jeśli są zakładane na gołą stopę, dokładnie tak samo jak u dorosłych
Link do: Cool Club, Trampki chłopięce, niebieskie, Zdrowa Stopa, podeszwa Barefoot - smyk.com czy o te chodzi?@Lady Loka gdzieś w tym wątku wspomniałaś o trampkach, możesz wskazać konkretnie jakie?
Pierwsze sandałki, które kupiłam to były z Bartka, były tak dobre, że przetrwały do drugiego dzieckaA jakie polecicie sandałki? Kupiłam z Lasockiego, ale obcierają go wokół kostek (są troszkę za duże, może za jakiś czas będą ok).
Czy attipasy sprawdzą się też teraz na lato? Nie będzie za gorąco? Córka zaraz kończy 11 miesięcy, chodzi przy meblach, z krzesłem/wyższym schodkiem/pchaczem. Na placu zabaw mamy piasek, więc jest w skarpetkach, ale czasem chciałabym ją wyjąć z wózka tam gdzie jest beton (przy ławce na przykład). Niedługo lecimy na wczasy i nie chcę żeby gołą stopą stawała gdzie się da… Trochę mnie to obrzydza, zwłaszcza w hotelu.No to u nas na takie wyjścia miał attipasy, co już pisałam. A takie "klasyczne" buty dopiero jak ruszył sam.
W sumie u nas tez było wtedy lato, więc po podwórku był na boso.
Generalnie im dłużej opcja "boso" tym podobno lepiej![]()