Mama_i_Marcel
Listopadowa mama '09
Ula ja nie mam takich ale sadze po domu beda OK. mnie chodziło raczej o podwórko gdzie wiadomo nawierzchnia nie równa, kamyki a i jak sie wywróci to twardo wiec szybciej moze obedrzec paluszki.
My dzisiaj póki co jedna plastelinkowata kupka [huuurraaaa ale nie zapeszam]
Tez chce juz wyjść bo musze Marcelowi kupić kapciochy po domu bo wyrósł ze starych. My mieliśmy pełne firmy vig-ga-mi a teraz kupie inne w takim fasonie OBUWIE TEKSTYLNE DOMOWE PAPCIE Viggami(39290)R.25 (1476266298) - Aukcje internetowe Allegro. Niestety nie wiem jakiej sa firmy bo widzialam tylko przelotem
Marcel wyrósł z rozmiary 21,5 - wkładka 13,5 cm.
My dzisiaj póki co jedna plastelinkowata kupka [huuurraaaa ale nie zapeszam]
Tez chce juz wyjść bo musze Marcelowi kupić kapciochy po domu bo wyrósł ze starych. My mieliśmy pełne firmy vig-ga-mi a teraz kupie inne w takim fasonie OBUWIE TEKSTYLNE DOMOWE PAPCIE Viggami(39290)R.25 (1476266298) - Aukcje internetowe Allegro. Niestety nie wiem jakiej sa firmy bo widzialam tylko przelotem

Kubus dzielnie to zniosl nawet chociaz juz byl bardzo zdenerwowany tym przymierzaniem...ale jak mu je ubralismy to gonil zadowolony i tylko patrzyl na nie i sie usmiechal (chyba sie mu podobaja