reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pierwsze Buciki:-)

Antkowi babcia kupiłą w 5 10 15 na 92 cm spodie (taki teraz ma rozmiar) a sa duzo za duze :)
Chyba skusze sie na te trampeczki bo jeszcze nie mamy

reklama
Ale te coccodrillo są piękne:tak: ja wypatrzyłam trampki takie do kostki w Boti ale tam się tyle razy nacięłam ze nie kupię już nigdy ani jednej pary butów.

Sklep internetowy Coccodrillo

Ja mam takie po Miłku
http://sklep.coccodrillo.pl/index.php/product/9317/BUTY/TRAMPKI/TRAMPKI.html trochę jaśniejsze, kupię jeszcze takie czadowe ;) do kostki, już w dziewczęcych kolorkach i jeszcze jakieś półbuty by się przydały. Sandałki mam po Julce pod warunkiem że Asi noga nie będzie rosła przez najbliższe 5 miesiecy:rofl2::baffled::oo::rolleyes::wink::laugh2:

Ostatnia edycja:
Dziunka dzieki za ta str z croccodrillo az zal nie kupic po 9zl:-) ciekawe ile wysylka??a czemu sie nacielas w ym sklepie boti?/

A ja bym kupiła jak nic. W sklepie kupiłam 2 pary po 12 i na tej stronce kosztuja tyle samo i jestem z nich zadowolona. Rozmyślam nad następnymi ale mam już 6 par wiec chyba starczy póki co :)))

dziewczynki wczoraj bylam w coccodrillo i musze Wam powiedziec ze ten sam rozmiar np. 21 w innym designe bucika rozni się nawet 1 cm. Na stronie niestety nie ma chyba ile cm ma dany bucik. Trzeba sprawdzac na allegro cm.
Ja wczoraj kupilam ale kurna chyba zle. Sama juz nie wiem ale napewno sa do wymiany o ile bedziemy w w-wie bo nie oplaca mi sie specjalnie jechac wymieniac buciki bo na paliwo dam tyle co za nowe buciki, tak wczoraj machalam tymi wkladkami ze chyba pomylilam i w jednym buciki wkladka jest pol cm mniejsza-nie moge tego zostawic bo nozka bedzie bolala ;/
sama juz nie wiem jak te buciki kupowac, na bartka wkladce jest wyrysowana stopka itd i kupilam rozm 22 z wkladką 14, ale one mi się takie duze wydają nawet przy paluszku bucik się zgina, jakby tam bylo pusto. W coccodrillo kupilam mniejsze bo rozm 22 wydawal mi się taki wielki a teraz nie wiem czy blędu nie zrobilam. Befado mamy 21 bo 22 jakis wielki mi się wydawal, nozka jakby za szczupla na niego przy zapięciu byla, ale jak Olis ma posatwioną nozkę to paluszek jest blisko konca, ma moze z 0,5 cm msc, palec moj z tyłu włożę, ale czy one mogą byc za małe, bo przeciez jak dziecko chodzi nozka w buciku idzie do przodu.
Tak wiec pojechalam po coccodrillo i nie wiem czy nie za małe kupilam ;/ Olis spał w wozku wiec nie mialam jak zmierzyc ;/
moze powinnam się wzorowac wkladką bartka, ale sama nie wiem, jakies duze te buciory mi się wydawaly, szerokie itd.

reklama
Do góry