reklama
Uleńka_79
Listopadowa Mamusia
Takich właśnie nie chcę. Chcę by były takie leciutkie bez tej dużej podeszwy.
Coś takiego bym chciała
WYPRZEDAŻ ! BUTY - BUCIKI -SANDAŁKI !PREZENT -21 (1649230856) - Aukcje internetowe Allegro
gosiulek73
mama K&K&A
Agrafka wiem że są lekkie.Mamy podobne tylko inny model.Mi raczej chodziło o takie lekkie żeby można było założyć w jakiś chłodniejszy dzień albo jak płytki są jeszcze chłodne.Takie z odkrytymi piętami.
Kilolek tak o takie mi właśnie chodziło. Skoro mówisz że się nie nadają to trudno.:-(Nie będę dziecku serwowała takich butów.A na marginesie, to prawda ślicznie wyglądał.
Ula super są tylko ta cena...
Kilolek tak o takie mi właśnie chodziło. Skoro mówisz że się nie nadają to trudno.:-(Nie będę dziecku serwowała takich butów.A na marginesie, to prawda ślicznie wyglądał.
Ula super są tylko ta cena...
martolinka
Mama i nie tylko :-)
Gosiulek w CCC można kupic fajne sandałki.
W Bartku sandałki są bardzo masywne a ja szukałam czegoś lźejszego.
W Bartku sandałki są bardzo masywne a ja szukałam czegoś lźejszego.
gosiulek73
mama K&K&A
Dziunka szukałam a u nas w sklepach to ....nic nie można dostać.
Kupiłam jakiś czas temu w CCC fajne sandałki za 15 zł chyba:-)i w tych bucikach najczęściej biega.
Kupiłam jakiś czas temu w CCC fajne sandałki za 15 zł chyba:-)i w tych bucikach najczęściej biega.
Ostatnia edycja:
martolinka
Gosiulek ja kupiłąm za nicałe 40. Wczoraj znalazłam takie za 16 z lekkiego materiału , ale był tylko rozmiar 23 wiec wziełam dla Pawełka Etny. 24 niestety juz nie było ,a le moze jakas dostawa sie trafi
gosiulek73
mama K&K&A
O kurcze dzisiaj byłam w mieście i nie zajrzałam,no...:-)jakoś nie po drodze mi było.
Muszę się wybrać..
Martolinka a może o tych samych mówimy. Takie niebieskie na białej podeszwie.
Muszę się wybrać..
Martolinka a może o tych samych mówimy. Takie niebieskie na białej podeszwie.
martolinka
Gosiulek inne. granatowe z żółtymi , niebieskimi gwiazdkami
reklama
gosiulek73
mama K&K&A
Inne ..a więc znów czeka mnie spacer.nie dziś jednak.Jestem wykończona;-)
Podziel się: