reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Pierwsze Buciki:-)

mam mętlik totalny bo...
chciałąm dziś iść do sklepu po pierwsze buciki dla Niunia ale...przejrzałam z ciekawśći w necie ile buty kosztują i szok totalny jakie ceny obuwia dla maluszków...ok 100 zł takie na jesień ...już się zrobiło zimniej i zaraz trzeba kupowac kozaczki...jak z tego wybrnąć...nie wiem...i rajstopki muszę kupić jeszcze na teraz ...dobrze że czapeczkę już cieplą kupiłam...ale w skarpetkach nawet podwojnych za zimno ...
Może są jakieś dobre buciki i w rozsądnej cenie w znanych sieciówkach co??

Cleo - poszukaj w Deichmannie - można czasem coś upolować fajnego. Ja ostatnio kupiłam Amelce półbuty Elefanten przecenione ze 119 zł na 59 zł.:tak:
Ale generalnie buty dla dziecka to niestety dość spory wydatek. :-(

reklama
Cleo - ja bym kupiła na teraz (jesien) jakies tansze buciki typu adidaski, trampeczki, a na zime porzadne, drozsze buciki. Teraz duzo sie dziecko nie nachodzi a na zime to musi juz byc cieplo w stopke no i wygodnie

Ja tez ciagle sie bije z myslami co z tymi bucikami po Zuzi, dostałam tez duzo po chrzesniaku ale te juz porozdawalam ale tych po Zuzi zimowek mi szkoda, sa jak nowki, troche bez sensu kupowac nowe... z drugiej strony o Zuzie zawsze dbalam zeby miala nowe porzadne buty...

Ja z ciekawosci weszłam do Bartka (są tam różne firmy Geox itp.) a tam ceny ok 200 zł za butki...szok....człowiek dorosły sobie tansze buty kupuje ;P Może zrobię tak ze wejdę do sklepu, poprzymierzam i rozejrzę się na allegro bo czasami te sklepy mają jakieś chore marże. A jakie cudne te butki jesienne!

mam mętlik totalny bo...
chciałąm dziś iść do sklepu po pierwsze buciki dla Niunia ale...przejrzałam z ciekawśći w necie ile buty kosztują i szok totalny jakie ceny obuwia dla maluszków...ok 100 zł takie na jesień ...już się zrobiło zimniej i zaraz trzeba kupowac kozaczki...jak z tego wybrnąć...nie wiem...i rajstopki muszę kupić jeszcze na teraz ...dobrze że czapeczkę już cieplą kupiłam...ale w skarpetkach nawet podwojnych za zimno ...
Może są jakieś dobre buciki i w rozsądnej cenie w znanych sieciówkach co??
no ja majątek na buty wydąłam niestety i teraz mis zkoda tych butów wyrzucić, myślałam, ze dla Michała będą
Cleo poszukaj w tańszych sklepach czasami sa buciki dla dzieci, niektore porządne. ale tam musisz sama zdecydować czy but porządny

no ja majątek na buty wydąłam niestety i teraz mis zkoda tych butów wyrzucić, myślałam, ze dla Michała będą
Cleo poszukaj w tańszych sklepach czasami sa buciki dla dzieci, niektore porządne. ale tam musisz sama zdecydować czy but porządny

Dokładnie - nie wiem czy znacie taki sklep BOTI. Ja tam dla Zuzi kupiłam pierwsze buciki na jesień, boskie, z wkładką profilowaną, mięciutkie, normalnie szok a zapłaciłam 39 zł. i wiecie, dostałam teraz buty po chrzesniaku i on mial buty Elefantena i Bartka to nie widziałam różnicy a zniszczone były nawet bardziej. A na zime to ja polecam firmę McArthur, naprawde świetne i porządne buty a cena troche mniejsza bo do 100 zł spokojnie można zimówki kupić

Dokładnie - nie wiem czy znacie taki sklep BOTI. Ja tam dla Zuzi kupiłam pierwsze buciki na jesień, boskie, z wkładką profilowaną, mięciutkie, normalnie szok a zapłaciłam 39 zł. i wiecie, dostałam teraz buty po chrzesniaku i on mial buty Elefantena i Bartka to nie widziałam różnicy a zniszczone były nawet bardziej. A na zime to ja polecam firmę McArthur, naprawde świetne i porządne buty a cena troche mniejsza bo do 100 zł spokojnie można zimówki kupić

dzięki Ewelia - już sobie znalazłam ten sklep u mnie w Gdańsku, zajrzę tam na pewno.:tak:

kupiłam buty przy okazji wizyty u lekarza na drugim końcu świata czyt.Wawa
póki nie chodzi moze mieć takie ,zresztą są śliczne.Gruba skarpetke,czy rajtuzki ,ew.kocyki nie zmarznie na bank.cena 15,99 zł w CCC.
DSCN0510.JPGDSCN0509.JPG

reklama
Do góry