reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pierwsze Buciki:-)

reklama
Aza jak myslisz , czy 24 tych trampek będzie ok?:)
to prawda - ma po kim odziedziczyć wzrost :) do tego śniada karnacja i będzie chłop jak ta lala :p

Dziunka na tej stronie coccodrillo jakies tanie te buciki, 9 zł..............szok!!! W sklepach tyle w zyciu nie ksoztują............

W sklepach doliczają swoją marżę, a w szczególnosci w sklepach w dużych centrach handlowych.
Przykład: Sklep CCC u nas w mieście - buty są tańsze o 20 zł niż w CCC w Auchan.

Dziunka dzieki za ta str z croccodrillo az zal nie kupic po 9zl:-) ciekawe ile wysylka??a czemu sie nacielas w ym sklepie boti?/

Julia w ciągu dwóch miesięcy załatwiła dwie pary butów, obydwie z winy producenta, Ja mam drugą parę zimowych od grudnia i już ta druga para jest do śmieci. Te pierwsze poszły też do reklamacji i dostałam zwrot kasy.

A ja bym kupiła jak nic. W sklepie kupiłam 2 pary po 12 i na tej stronce kosztuja tyle samo i jestem z nich zadowolona. Rozmyślam nad następnymi ale mam już 6 par wiec chyba starczy póki co :)))

Szalona!;-)

Martolinka a jest u Was Coccodrillo? Jak nie to może poczekaj te 2 tygodnie i u nas pojedziemy do sklepu i zobzczysz. Jak Ci tam żadne nie podpasują to kupisz przez neta a przynajmniej będziesz pewna jaki rozmiar :)))

Dziunka zdolna Twoja Julcia hehe... :))) Co do ilości butów to tak: a te tylko 10 a te tylko 15... Jedne nawet kupiłam w tamtym roku przed zimą i powsadzałama je w różne kąty. Jak ostatnio wyciągnęłam wszystkie buciki na wiosne okazało się, że juz mam 6 par :-) Ja jestem skleroza, o wszystkim zapominam. Ostatnio nawet kupiłam drugie takie same leginsy bo zapomniała, ze już takie mam...

ja kupilam takie:
TRAMPKI - BUTY, TRAMPKI - Sklep internetowy Coccodrillo
nie ze jakos szczegolnie ladne ale po prostu weekend i bylo mało rozmiarówek do wyboru. One mają wkladkę 13,5 oczywiscie jedna wkladka chyba poprzez moje przekladanie jest 13 cm. Dziadek bedzie w stolicy w srodę wiec wymieni, lub odda :) Ale mowie Wam patrzylam tez na inny rodzaj bucika i one byly conajmniej 1 cm mniejsze. Zresztą wystarczy na allegro wpisac coccodrillo 21 i popatrzec ze rozne rodzaje roznią się długoscią wkladki.
W srodę chyba bedzie dostawa wiec wydrukuję dziadkowi na jakie ma zwracac uwagę buciki i jakie ew, wziąć. Na interesują z szerokimi czubkami bo niektore byly wąskie w podbiciu. Po prostu powiem mu zeby wziął bucik z wkladką 14 cm i najwyzej jak bedą duzo za duże odłozy się na potem, no trudno ;/ Gdybym miala te sklepy na msc to byloby o wiele łatwiej :(

Ja niestety mam tendencję do kupowania rzeczy w sam raz ew troszkę większych. Myslalam [o prostu ze kupię buciki w miarę ok (nie jakos duzo za duże) bo one nie kosztują duzo i się potem kupi większe, bo jak ma mi chodzic w butach jak kajakach to bez sensu. Stópkę mu mierzyłam ma 12 cm, ale jak juz stanie i ją rozpłaszczy jest troszkę dłuższa hehehe moze rzeczywiscie ta wkladeczka bartkowa jest miarodajna.

Wiecie co, kupiła Ali tramki w Deichmannie (czy jak to się tam pisze, nie pamiętam) w sobotę, a dziś przyszły z Coccdrillo.
No i musze przyznać że te z coco są rewelacyjne, mieciutkie i bardzo ładne. i prawie 3 razy tańsze niż te z deichmana (które są dużo twardsze).

Kupiłam takie 21:
http://sklep.coccodrillo.pl/index.php/product/6241/BUTY/TRAMPKI/TRAMPKI.html

i takie 22:
TRAMPKI - BUTY, TRAMPKI - Sklep internetowy Coccodrillo

te 22 wydają mi się dość szerokie jak dziś mierzyłam - trzeba mocno ścisnąć rzep.

Ale za taką cenę to naprawdę rewelacja, można spokojnie kupić kilka par mieć "na zapas"

reklama
a Igi śmiga w adidaskach trzech paskach:-D ale cholera szybko noga rośnie i skończy się niedługo lanserka:-D

po domu kupiłam mu w boti takie na rzepy.fajne bo mieciuska podeszwa i niedrogie:-)

Do góry