reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Pierwsze buty - kiedykupić, jakie i gdzie

No jest niestety :eek: Wielkość i wygląd stópek we mnie, ja mam 35 ale zawsze coś - nawet w Smyku dostanę.... A w takiej sytuacji gdy nie ma nic do chodzenia jest mało wesoło :no: Ciekawe jak w tej kwestii Krysiowa bliźniaczka, Julcia Doris:- ) bo w sumie tez z tych mniejszych.

reklama
oj to chyba wymienie jednak na większe tj. 21 te butki, jeśli wy kupujecie z zapasem 1-1,5cm, żeby sie nie okazało ze jeszcze w lato drugie sandałki trzeba będzie kupić o zgrozo :wściekła/y:
W domu Hanka biega tylko w skarpetkach z abs'em, u nas deski i kafle więc zimno, ale też niestety lubi ściągać wszystko ze stópek.
Forever a Krysia ma aż takie malutkie stópki, że musisz na zamówienie butki robić? Przynajmniej w przyszłości będzie miała zgrabne małe stópki, a nie kajaki jak się szykują Hanci ;-)
Zołza ładne te Edisiowe butki :tak:

W ccc jeszcze wypatrzyłam takie fajne butki z zakrytym przodem i wycieciami z boku z easy boya w promocji za 29zł i mają super giętką podeszwe, kolor raczej unisex więc chyba się też zaopatrze, będą na ciepłą jesień, tylko jaki wziąć rozmiar, o ile może nóżka urosnąć - 2 rozmiary?

ja mojej małej kupiłam właśnie w ccc butki z zakrytym przodem i z rzepem z przodu właśnie w promocji za 29zł, ogólnie fajne, ale nie są tak wysokie jakbym chciała... Ale że Emilka jeszcze sama nie chodzi to takie powiedzmy mogą być

Hej mamusie! Chciałabym zapytać się co sądzicie o bucikach firmy Bartek, z męzem zastanawiamy się nad kupnem, zniechęca nas cena, ale jeśli jakość jest wysoka to nie będzie dla nas miało to aż takiego znaczenia. Czyli kochane jak waszym zdaniem sprawują się buciki?:happy:

a.trzebyk no ponoć buciki są świetne, ale do mnie kompletnie nie przemawiają wizualnie, nie podobają mi się po prostu:) Sa drogie, uważam ze rownie dobre buciki można kupić za niższą cenę. Ale jeśli się zdecydujecie to na pewno nie będziecie zawiedzeni.

Ciekawe jak w tej kwestii Krysiowa bliźniaczka, Julcia Doris:- ) bo w sumie tez z tych mniejszych.

Julia nosi buty w rozmiarze 18 - kupione w Deichmannie, takie fajne miękkie adidaski z miękkiej skórki coś takiego jak te tylko te są chyba z zamszu a Julka ma skórkowe półbuty dziecięce - Buty dziecięce - Dziewczęce - DEICHMANN. Kapcie ma firmy dr Fabio o rozmiarze 19 (trochę za duże są) o takie kupiłam Buty PROFILAKTYCZNE Elastyczny Spód Dr Fabio R 19 (2265170376) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. i jestem z nich naprawdę bardzo zadowolona. ma jeszcze sandały też 19 ale o wiele za duże....

a.trzebyk podpisuję się pod traschką obiema rękami:tak:byłam w bartku i żadne buty mi się nie podobały, a cena - 180zł, myślę że za podobną cenę można kupić dużo ładniejsze buty - antylopa, mrugała, obex...

reklama
Do góry