reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Pierwsze cztery koła dla naszych skarbów czyli wszystko o wózkach

Ribi- no to Wy, juz jesteście do przodu z wózkiem, fajnie że juz macie zakupiony :) My postaramy sie kupić w tym tygodniu, zobaczymy, czy się wyrobimy z czasem:)

reklama
moniaivoy pewnie, że się wyrobicie....ale przejrzyj dokładnie neta najpierw jakie sa ceny 9bo są naprawdę różne) a póxniej do sklepu się atrgować....bo sklepom tez zależy na sprzedaży więc starają się byc konkurencyjne dla neta.

Co do koloru to nasz wózek ma taki sam kolor jak nasza samochód:) nawet wcześniej o tym nie pomyślałam:)

Ja miałam zamiar go kupić, ale jak zobaczyam na żywo to jak dla mnie gondola strasznie nisko osadzona i trzeba sie strasznie schylać do niego. Mi sie to nie spodobało. I kupiłam Coneco V4 Chameleon

Ja mam pytanie do dziewczyn, które oglądały lub mają już w domu Mutsy transporter'a. Podoba mi się ten wózek no i z tego co wyczytałam jest w miarę lekki i składa się do małych rozmiarów, tylko zastanawia mniesposób rozkładania spacerówki do leżnia... Czy ten sznureczek dobrze trzyma opacie? Nie będzie problemu z tym, że coś się poluzuje i kiedy dziecko się oprze, to będzie się rozkładało do leżenia?
z góry dziękuję za odpowiedź.

Co sadzicie o firmie Tako mam na oku wózek warrior z tako? Ale nie znam sie za bardzo wiec czeka na opinie

ja osobiście kupiłam ''tako jumper'',funkcjonalny,ma amortyzatory i polecił mi go dobry znajomy który od 10 lat prowadzi duzy sklep dla dzieci.do tego dokupiłam nosidełko samochodowe z tej firmy,tak zebym miała komplet.fotki sa na poprzednich stronach.

ticker.php

reklama
Ja mam pytanie do dziewczyn, które oglądały lub mają już w domu Mutsy transporter'a. Podoba mi się ten wózek no i z tego co wyczytałam jest w miarę lekki i składa się do małych rozmiarów, tylko zastanawia mniesposób rozkładania spacerówki do leżnia... Czy ten sznureczek dobrze trzyma opacie? Nie będzie problemu z tym, że coś się poluzuje i kiedy dziecko się oprze, to będzie się rozkładało do leżenia?
z góry dziękuję za odpowiedź.

Ja kupiłam , ale dopiero jutro będę miała w domu.Co do rozkładania spacerówki,to niestety nie powiem Ci czy się utrzymuje czy nie, liczę że jednak tak. Jedyne problemy jakie zgłaszano to był problem nieregulowanego podnóżka (w wersji z 2010 już jest) i podobno te wózki się też łamały (ale model 2010 też został wzmoscniony). Może poszukaj na necie opinii o spacerówce

Do góry