Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ale w klinikach leczenia niepłodności to się przecież w ogromnej większości dziewczyny po 30 albo nawet 35 roku życia leczą, a nie 20latki.
Ja mam 21 w grudniu rodze mój narzeczony ma 24 .
Chciałam dzidziusia
Mamy własne mieszkanie właśnie kończymy urzadzac
Prace pomoc ze strony rodziców duza
Dla mnie zawsze ważniejsza jest rodzina niz to ze musze miec studia czy coś po później może byc za późno
A to ze iles kobiet zajdzie po 30 w ciążę to nie znaczy ze to najlepszy wiek na rodzenie.
Po 30 spada ilość jajeczek a po 35 chyba trudniej zajść.
Drugie to ze nie rozumiem kobiet które rodzą dzieci kolo 40
Mama ma byc młoda odchowac dzieci a nie dziecko 10 a matka 50.
Nawet kobietom po 35 roku zalecaja dodatkowe badania. A to o czymś świadczy.
Dla mnie ponad 30 na pierwsze dziecko to za późno ale to moje zdanie
Po 20 powinno się mieć pierwsze.
I bylabym samotna matka. Nie dziekuje. Jak juz robic dzieci czy nawet czekac na nie to z wlasciwym mezczyzna. A posiadanie dzieci tylko dlatego, ze a noz widelec za 10 lat bede miala problemy, nie wazne z kim i nie wazne za co wykarmie to stanowczo nie moje klimaty. Rownie dobrze moge powiedziec, ze dzieci miec nie bede bo przeciez a noz widelec za 10 lat walnie mnie asteroida i osieroce je to po co je skazywac a taki los.Paraplu gdybyś musiała starać się rok, dwa albo trzy lata to gwarantuje Ci, że nagle byś stwierdziła, że urodzenie dziecka w wieku 21 lat byłoby dla Ciebie darem, a nie tragedią jak to napisałaś. ,, Punkt widzenia zależy od punktu siedzenia".
Pewnie, ze pamietamParaplu my się spotkaliśmy na staraczkach pamiętasz?
Olcia21 jestem tylko teraz mam nowy nick bo hasla zapomniałam i zamiast przypomnieć to mi zmienili nick:/
Masz rację ze każdy musi dojrzeć i poczuć ze chce zostać rodzicem ja juz to czułam i zadna sila nie mogła mnie powstrzymać mam gdzieś ze mam 21 lat
Niczego mi nie brakuje narzeczonego mam bardzo dobrego praca mieszkanie rodziców i teściów mam mega takze wiesz
W życiu bym nie czekała żeby skończyć studia żeby zajść w ciążę jak ktoś jest zaradny to i z dzieckiem szkole skończy.
Znam dużo takich mam.
Ja jestem teraz bardzo szczęśliwa
Jeszcze nie urodziłam ale kocham to dziecko już nad życie to najlepsza decyzja jaka podjęłam do tej pory.
Życie nabiera sensu
Dla mnie dziecko to sens życia nie dyskoteka bo jeszcze mam czas żeby się wybawic
Każdy ma inne priorytety
Jednak podziwiam ludzi dla których dziecko jest na ostatnim planie bo się dorabiają....albo wybawic się chca
Później płacz ze nie może w ciążę zajść bo wiek bo to bo tamto.
Bo okazuje się ze powinna się wcześniej juz leczyć
Wiem Paraplu ze Ty pragniesz dzieciatka bo znam Twoja sytuacje ze staraczek .
Ja dziękuję Bogu ze nie mialam problemu z zajściem bo to chyba najgorsze co może byc nie moc mieć dzieciatka.
Ale to tez wszystko zależy od instynktu tez