Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
niee,co to za filozofia pomalować paznokcia i wsadzić w lampę? Makear o tyle są dobre bo same się poziomują tzn nie ma fal Dunaju na paznokciu i lakier nie rozlewa się na boki, pędzelek sam "idzie" po paznokciu.
trening czyni mistrza, spróbuj najpierw wzory rysować na kartce
ja mam ulubione lakiery hybrydowe z makear i też trochę mi zajęło zanim mój mani zaczął wyglądać tak jak powinien
A to fakt, mam parę ich lakierów i fajnie się nimi maluje, to trzeba przyznać. Polubiłam ich profil na fejsie i super zdjęcia tam dodają. Już mam kilka propozycji na sylwestra
To nie wiedziałam... ale to tylko fanpage czy można tez zamawiać stamtąd? zawsze szukałam w drogeriach ich lakierów, ale rzadko można znaleźć, nawet tych lepszych, dlatego zamawiam raczej ze strony makear... Też szukam inspiracji na sylwestra
I jak się sprawdził? Mnie jakoś nie przekonują te termiczne lakiery. Masz może jakieś zdjęcie? Ja lubię zwykły lakier ale jak każdy paznokieć pomalowany jest na inny kolor. Kolory muszą być tak dobrane, żeby do siebie pasowały i bardzo się od siebie nie różniły. Np. jak te Link do: Makear - Śliczności od Agnieszki :) Idealne połączenie... | Facebook
oj niestety mam słaby telefon więc i tak nie byłby efektu, na stronie makear możesz zobaczyć jak wygląda lub na fb chyba ktoś kiedyś wstawiał, polubiłam ich fanpage i chyba widziałam te termiczne lakiery