ika07
padziernikowa mama 06
Iwonka tez jestem zdania,ze jak Kubus pobryka na rehabilitacji to na pewno mu to nie zaszkodzi a moze go zacheci do ćwiczeń chodzenia.
My tez jak Moniqa przyzwyczajeni jesteśmy do specjalistów,jako wczesniak zaliczył o5 razy okulistę,5 razy neurologa,3 kardiologa ostatnio też laryngologa ,że nie wspomnę o ciagnacej sie przez prawie rok rehabilitacji.
A powiem Ci szczerze,że takiego ośrodka to tylko pozazdrościć,gdybym mogła załatwic tyle spraw na miejscu.To bardzo dobrze,że sie tak kompleksowo zajmują,człowiek to całość.;-)
My tez jak Moniqa przyzwyczajeni jesteśmy do specjalistów,jako wczesniak zaliczył o5 razy okulistę,5 razy neurologa,3 kardiologa ostatnio też laryngologa ,że nie wspomnę o ciagnacej sie przez prawie rok rehabilitacji.
A powiem Ci szczerze,że takiego ośrodka to tylko pozazdrościć,gdybym mogła załatwic tyle spraw na miejscu.To bardzo dobrze,że sie tak kompleksowo zajmują,człowiek to całość.;-)

O tej skórce nic nie wiem - nie potrafię pomoc.
Kompletnie nie wiem na co mam być przygotowana. Czy będą mi tam zadawać jakieś pytania, czy Kubę jakoś badać. Skoro już muszę przejść przez tych wszystkich specjalistów to chciałabym wiedziec co mnie czeka.
. Podobało mi się to.