reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Pierwsze kłopoty z naszymi maluszkami

reklama
Zdrówka dla wszystkich chorowitków...
Marika od wczoraj mi tak pokasłuje jak by ją gardziołko drapało :baffled: Zamierzam dzisiaj uruchomić nawilżacz bo tak myślę że to może od suchego powietrza... oby nie żadna choroba :crazy::no:

edit 18:58 - niestety, Mariczka po drzemce popołudniowej obudziła się z cieknacym katarem i kaszlem... Dzwoniłam do pediatry, kazała podawać syropek Rutinacea, cebion, wapno i nasivin soft do noska, w razie jak by się pogorszało mam od razu podać eurespal... Odpukać tym razem Marika ze smakiem wypija wszystkie podawane syropki... jejku, czemu te bąbelki nasze kochane muszą chorować :-(

Ostatnia edycja:
Gosia puściła ogromnego pawia przed snem. Mam nadzieję, że to była lekka niestrawność... proszę....

Czesc dziewczynki
W piatek bylismy u pediatry bo maciej nam goraczkowal....
lekarka powiedziala ze gardlo czerwone i ze ucho zaczyna chorowac...
dala leki
Wczoraj dziecko rano sie budzi w jeszcze gorszym stanie niz w piatek..od razu zadzwonilam do polikliniki laryngologicznej......umowilam sie na wieczor akurat trafilismy na dyzur naszego ulubionego lekarza (czyt, na fachowca- lekarz jest kapitalny!!!!!! juz pare razy wyleczyl nam maciusia w 100%)
Zaglada do gardla a tam ANGINA ROPNA :(
A ucho i jedno i drugie zdrowe wiec tamta lekarka z palca sobie wyssala ze ucho chore.
Generalnie jestem zla na tamta lekarke bo dala nam za slabe leki....i dziecko nam goraczkowalo....ehhh szkoda gadac
ale juz ok..wreszcie macius przespal cala noc.

Ojej angina ropna ... buuu ... to sie Macius nacierpial ... ale ciesze sie ze juz lepiej ... nie ma to jak dobry dobór lekarza :tak:

My 21 idziemy na kontrole ... mam nadzieje ze sie dowiem, ze wszystko wrocilo do normy ... zwlaszcza watroba ...

reklama
Jak dzisiaj nasze Szkraby - Mariczka, Gosia i Maciuś ??? Zdrowia dużo Wam życzę kochane dzieciaczki !!!

Monia...jak po wizycie kontrolnej ???

Do góry