reklama
Katka
Użyszkodnik ;)
cze
juz pisze,niedanwno wrocilam z pracy.
Hania nie goraczkuje od jakis 30 godzin..... jest wiec poprawa...i zaczela jesc.. ma rozwolnienie,ale takie lajcikowe bym powiedziala,wiec jesli nie powtorzy sie temp,to ogarniemy to w domu,moze ta biegunka od lekow,tyle sie ich nabrala w ciagu tych kilku dni.Ulzylo nam bardzo...
juz pisze,niedanwno wrocilam z pracy.
Hania nie goraczkuje od jakis 30 godzin..... jest wiec poprawa...i zaczela jesc.. ma rozwolnienie,ale takie lajcikowe bym powiedziala,wiec jesli nie powtorzy sie temp,to ogarniemy to w domu,moze ta biegunka od lekow,tyle sie ich nabrala w ciagu tych kilku dni.Ulzylo nam bardzo...
Katka
Użyszkodnik ;)
Ikus -nie wiemy,jakis wirus i tyle,ale jaki nie wiadomo..miala 3 doby goraczke,zadnych objawow,wczoraj doszlo rozwolnienie....wiec albo goraczka byla wstepem do biegunki albo ta biegunka od lekow... nie wiemy
ewa28z
Fanka BB :)
Katus moja corka tak miala ,najpierw byla wysoka goraczka ,a pozniej biegunka. Zdroweczka dla Hani
Mam nadzieje ze te luzne kupki to po lekach
Mam nadzieje ze te luzne kupki to po lekachKatka
Użyszkodnik ;)
Wczoraj zaledwie 2 kupencje,dzisiaj zadnej... sparawa opanowana... jestem jescze bardziej pewna,ze od lekow ta biegunka..
reklama
iwona.c28
Mama Natali i Kuby
Kuba strasznie wymiotuje od rana:-(...lekarka kazała mu podawać orsalit i smectę ( nic nowego mi nie powiedziała
),ale najważniejsze,ze nie jest odwodniony, a gdyby wymioty nie ustępowały to na szpital:-(.
Teraz młody leży w łóżku.
),ale najważniejsze,ze nie jest odwodniony, a gdyby wymioty nie ustępowały to na szpital:-(.Teraz młody leży w łóżku.
Podziel się: