reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Pierwsze kłopoty z naszymi maluszkami

reklama
Kajenko ja nie chce Cie straszyć ale u Dawidka podobnie zaczeło się zapalenie ucha ... najpierw okropny ropny katar ... póxniej pare dni chrypka i na koniec ... ropa z ucha ... poobserwuj uszka małej ... lepiej chuchac na zimne ... oczywiście zycze aby jednak to nie było to :tak:

A my dzisiaj na kolejną wizytę u laryngologa ... a dlatego ze ... ropa wróciła :-( ... byliśmy w poniedziałek - dostał antybiotyk ( kolejny :baffled:) ... i jesli do dzisiaj nie bedzie zmainy idziemy na oddział ... i juz się boję :-( ... rano znowu uszko było zatkane :-(
Trzymajcie proszę kciuki ...

Monia to już wiem co u Dawidka :-:)-:)-( (bo pytałam na Pogaduchach) Kochana trzymam kciuki żeby wszysto było w porządku...i niech to wstrętne choróbsko odczepi się wreszcie od Was...

Amelka ma chrypke już 5 dzień...myslałam że to od alergii ale teraz to sama nie wiem :-:)-:)-(

Moniqo to Ewa martwi sie przedluzajacym katarem u Kubusia. Ja mam ropne zapalenie migdalkow i jak na razie (odpukac) Paula nie zalapala tego cholerstwa.
Wspolczuje nawrotu choroby u Dawidka:-( Moze poprzednie leczenie bylo zbyt szybko zakonczone:confused: Gorace usciski dla Dawidosa!:tak: Niech szybko pozbedzie sie tego cholerstwa raz na zawsze! Trzymam kciuki!!

jezeli chodzi o chorobe malego(katar) to jak bylam na wizycie to odrazu kazalam sprawdzic uszy bo w swieta wielkanocne mial zapalenie obustronne uszu i od tamtej pory przy kazdej wizycie kaze mu sprawdzic uszy to chyba juz taka moja fobia (uszy w porzadku)
Moniqa trzymam mocno kciuki za Dawidka:tak:

Możecie puścić ... jutro rano jedziemy na oddział ...tam się okaże czy Nas zatrzymają ... :-(

Moniqa bardzo wam wspołczuje:-(Tyle sie Dawidek ucierpi...Trzymam kciuki,zeby okazało sie,ze jest lepiej i szpital nie jest potrzebny.Co z Wami-miało byc chorobom stop:baffled:

reklama
MoniQa - bedzie dobrze:tak:,nie stersuj sie tylko;podejdz,do tego tak,ze nawet jak poloza Dawidka na oddziale,kilka dni i po chorobie,porzadnie przebadaja,odpowiednie leki zastosuja,dozylne czesto duzo lepiej dzialaja i nie bedzie moze nawrotow.A tak maly meczy sie i meczy,a Wy wraz z nim.Bede myslami z Toba,nie denerwuj sie... przytulam

Do góry