reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Pierwsze kłopoty z naszymi maluszkami

reklama
Katuś jak dzisiaj dziewcznyki??
ale wiesz powiem Ci szczerze ze chęc ochoty wyjazdu przez córcie może przyspieszyc leczenie ... organizm szczesliwszy szybciej się broni ... tak sobie to tłumacze ...
wyjedziecie ... napewno wyjedziecie ... wiec sie pakuj kochana :tak:

Katka i tak dlugo sie trzymalas:-( Mam nadzieje, ze dzis u Zuzi juz lepiej a Ty masz lepszy humor i bardziej pozytywne nastawienie. Moooocno trzymam kciuki za Wasz wyjazd:tak:

Paula miala dzis ciezka noc- czesto sie budzila z placzem, marudzila, rzucala sie po lozeczku...:-( Zabki ida...

Dziewczyny czytam Was, ale nie mam sił napisać. Dzięki za wszystkie słowa otuchy. Moniqo dzięki za link.
... jutro idziemy na pobranie krwi do szpitala, mam nadzieję bez traumy tym razem...
niestety coraz bardziej pewne jest, że Gosia nie toleruje glutenu :-:)-:)-(
pozdrawiam Was i maluszki

Blubery trzymam kciuki,żeby tym razem pobrali krew bez "atrakcji" i zrobili wam ten panel:tak::tak:. A jak z uczuleniem zeszło??
Moniqa koniecznie napisz nam jak po kontroli Dawidka:confused: Czekamy tylko na dobre wieści:tak::tak:
Katka jak dziewczynki:confused:.Mam nadzieje,że dużo lepiej i nie odzywasz się dlatego,ze szykujecie się do wyjazdu;-):tak::tak:

Blubery trzymam kciuki za dobre wiesci:tak:

Katka mam nadzieje ze twoje milczenie spowodowane wyjazdem :tak:

Kajenko a Paula juz ostatnie zabki, prawda? pare dni i spokoj juz macie :happy:

a my za godzine wyjezdzamy ... i Iwonko napewno dam znać :-)

reklama
Do góry