reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Pierwsze kroczki i przebyte odleglosci

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Buba no proszę jakiego masz szybkiego synka! Brawo! Też myślę podobnie jak Zuzia ze po prostu Franiuś nabrał wprawy :tak: ale sprawdzić u lekarza na pewno nie zaszkodzi.

Karolinka też czasami biega, ale jakoś nie zwróciłam uwagi wydaje mi się ze robi to prawidłowo, a jak jest zmęczona to co chwilę się przewraca, np. wieczorem przed kąpielą.

reklama
Podbijam, bo chcemy się pochwalić. :tak: :-D :-) :tak:
Olo coraz lepiej sam chodzi. Bardzo lubi prowadzać nas po mieszkaniu za rączkę, wcześniej tego nie lubił a sam potrafi juz przedreptać nawet dwa metry. Powolutku, łapiąc równowagę drepcze sobie. Fajnie wygląda... I nie chodzi jak mała kaczuszka... Mamy sąsiada o trzy tygodnie starszego, który jak chodzi to tak dziwnie rozklada nózki jak chodzi i buja się na boki. :confused: I jeszcze jest prowadzany za dwie raczki, wlaściwie to ciągany... :baffled:

Mamy sąsiada o trzy tygodnie starszego, który jak chodzi to tak dziwnie rozklada nózki jak chodzi i buja się na boki. :confused: I jeszcze jest prowadzany za dwie raczki, wlaściwie to ciągany... :baffled:
Oj, to chyba mu to nie wyjdzie na zdrowie:no::no::no:.

Irlandia - gratulacje dla Olka:-):-):-). To teraz zacznie wam się bieganie:tak:

Eeee no! Gratulacje!!! :)
Brawa dla kolejnego chodziaczka :)

Irlandia - gratulacje!!! Moja niunia jest chyba na tym samym etapie.

Irlandia Gratulacje dla Ola!!!!!!!! Zuch chlopak,teraz jak sie rozpedzi to go kochana nie dogonisz!!!
a co do tego malego szkraba prowadzanego za raczki to zal mi go...i wszystkich maluszkow targanych za raczki w ramach dobrej zabawy...:-(
Ale o tym juz pisalam.A wiecie co ostatnio przeczytalam i zobaczylam na BB malutka trzymiesieczna dziewczynke :szok: prowadzana za raczki no i mame ktora przeswiadczona o swojej slusznsci wlasciwej stymulacji motorycznej praktykuje te zabawe twierdzac ze mala sama staje....i juz chce chodzic....
Jak znajde ten post to wrzuce linka.

reklama
Jejku Buba z kąd ty wynajdujesz te historie i ciekawe co na to pediatra tego maluszka.

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry