Rybcia_21
Fanka BB :)
BUBA szkoda dziecka ze mam tak głupią matkę aby w tak wczesnych miesiącach życia prowadzić dziecko za rączki.

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<
 to Franklin normalnie z nocnikiem dopiero co sie zapoznaje...
 to Franklin normalnie z nocnikiem dopiero co sie zapoznaje... 

jak tak mozna??!!! I jeszcze reszta panienek sie cieszy i to pochwala:-(  że mozna byc tak głupim zeby krzywdzic własne dziecko! naśmiałam sie jak któras napisala ze w wieku 10mcy juz bez pampersów biegała, bardzo ciekawe
  jak tak mozna??!!! I jeszcze reszta panienek sie cieszy i to pochwala:-(  że mozna byc tak głupim zeby krzywdzic własne dziecko! naśmiałam sie jak któras napisala ze w wieku 10mcy juz bez pampersów biegała, bardzo ciekawe ja czasami Antka puszczam po domu w samych majtkach wiec tez moge napisac ze biega bez pampersa
  ja czasami Antka puszczam po domu w samych majtkach wiec tez moge napisac ze biega bez pampersa 

. Wcale się nie dziwię, że 4 m-czne dziecko sika na nocnik, bo takie dziecko sika bardzo często, ale zupełnie nie zdaje sobie z tego sprawy, więc nie ma się czym chwalić
. Wcale się nie dziwię, że 4 m-czne dziecko sika na nocnik, bo takie dziecko sika bardzo często, ale zupełnie nie zdaje sobie z tego sprawy, więc nie ma się czym chwalić . A to prowadzenie za rączki.... szkoda gadać
. A to prowadzenie za rączki.... szkoda gadać

.
. zeby dla 4miesiecznego dziecka kupoiwac chodzik??? bo 30 min dziennie na pewno nie zaszkodzi. a najlepsza jest pani psycholog ktora wierdzi ze konsultuje sie z ortopedą i ediatra i ze oni popieraja sadzanie na nocnik i zeby takie mało dziecko sobie samo siedziało.
  zeby dla 4miesiecznego dziecka kupoiwac chodzik??? bo 30 min dziennie na pewno nie zaszkodzi. a najlepsza jest pani psycholog ktora wierdzi ze konsultuje sie z ortopedą i ediatra i ze oni popieraja sadzanie na nocnik i zeby takie mało dziecko sobie samo siedziało. licytacja...... no ale kazda mama robi po swojemu jak uwaza,szkoda tylko ze przy obecnym dostepie do wiedzy nie korzystaja z tego co moze dac im pewne wskazowki i rozwiazania........:-(  no i z rad doswiadczonych mam(ktore maja juz starsze latorosle) ktore ja sobie bardzo cenie i szanuje no i oczywiscie modyfikuje pod swoj model dziecka ale uwazam ze sa skarbnica wiedzy.
 licytacja...... no ale kazda mama robi po swojemu jak uwaza,szkoda tylko ze przy obecnym dostepie do wiedzy nie korzystaja z tego co moze dac im pewne wskazowki i rozwiazania........:-(  no i z rad doswiadczonych mam(ktore maja juz starsze latorosle) ktore ja sobie bardzo cenie i szanuje no i oczywiscie modyfikuje pod swoj model dziecka ale uwazam ze sa skarbnica wiedzy. ojoj wspinaczka to u nas tez nr na tapecie.Jak bym Franka widziala w twojej Klaudii!!!!!Frank wspina sie po wszystkim.Wchodzi sam do wanny,wchodzi sam na sedes
  ojoj wspinaczka to u nas tez nr na tapecie.Jak bym Franka widziala w twojej Klaudii!!!!!Frank wspina sie po wszystkim.Wchodzi sam do wanny,wchodzi sam na sedes  oczywiscie przy zamknietej klapie i wtedy na nim wstaje i z zadowoleniem spuszcza wode do upadlego.Kanapy,lozkka i fotele to juz dla niego malo atrakcyjne bo potrafi zejsc i wejsc teraz probuje pokonac wspinaczkowo szafki kuchenne rozpracowujac blokade i robiac sobie z szuflad stopnie
 oczywiscie przy zamknietej klapie i wtedy na nim wstaje i z zadowoleniem spuszcza wode do upadlego.Kanapy,lozkka i fotele to juz dla niego malo atrakcyjne bo potrafi zejsc i wejsc teraz probuje pokonac wspinaczkowo szafki kuchenne rozpracowujac blokade i robiac sobie z szuflad stopnie  

moze mu scianke w salonie zrobie i bede miala z glowy ;-)
 moze mu scianke w salonie zrobie i bede miala z glowy ;-)