Madame JS
Fanka BB :)
Macie procedurę ICSI zapewne?A później, że doszło do zapłodnienia...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Macie procedurę ICSI zapewne?A później, że doszło do zapłodnienia...
Na każdym coś do stresu się znajdzieStresowały mnie zastrzyki, a teraz myślę, że to pikuś był w porównaniu do następnych etapów![]()
TakMacie procedurę ICSI zapewne?
Nie ma co się baćZastrzyki za mną. Jutro punkcja, troszkę się boję![]()
Super! Jak to mówią lokalnie: "Brak nowin = dobre nowiny" :-)Cześć dziewczynyja jutro mam transfer (tak wnioskuje, bo nie informowali mnie, że coś odwołują). Miałam być informowana, gdyby coś było nie tak, więc jestem dobrej myśli. Ostatecznie nie dzwoniłam i nie dowiadywałam się jak tam postępy (chyba zwyczajnie się bałam i wolałam wierzyć, że skoro nie dzwonią to jest wszystko ok). Czy transfer jest bolesny? Macie może jakieś doświadczenia w tym temacie?
Może być odroczony po porannych wynikach? W dniu punkcji miałam progesteron 5.87
Z tego co wiem to progesteron nie powinien być powyżej 1 podczas stymulacji ale nie wiem jak przed samym transferemDosłownie, to mam progesteron: 5.97 ng/ml - czy to oznacza, że jest za wysoki? Już sama nie wiem jak interpretować te wartości, ale chyba dostałabym jakąś informację?
Sono Hcg wspominam jako mały koszmarek![]()
Na pewno powinnaś dostać jakąś informację w razie czego.Dosłownie, to mam progesteron: 5.97 ng/ml - czy to oznacza, że jest za wysoki? Już sama nie wiem jak interpretować te wartości, ale chyba dostałabym jakąś informację?
Sono Hcg wspominam jako mały koszmarek![]()